Ο Μέσι αρνείται ότι μίλησε με τον Λαπόρτα κι επιτέθηκε σε Ισπανό ρεπόρτερ: «Λες ψέματα γι' άλλη μια φορά»

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι αρνείται ότι μίλησε με τον Λαπόρτα κι επιτέθηκε σε Ισπανό ρεπόρτερ: «Λες ψέματα γι' άλλη μια φορά»

Κώστας Τόπας 08:12 - 01.11.2023

Αφού κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα, ο Λιονέλ Μέσι είδε ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν ότι μίλησε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα στο γκαλά του Παρισιού.

Αφού κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα αυτή τη Δευτέρα (30/10) στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Chatelet στο Παρίσι, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε την Τρίτη (31/10) για να διαψεύσει πληροφορίες από τον Ζεράρ Ρομέρο, Ισπανός δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα και ο Αργεντινός αστέρας μίλησαν στο τέλος της τελετής. Μάλιστα, ανέφερε πως συζήτησαν σχετικά με την αποχαιρετιστήρια τελετή του Pulga στη Βαρκελώνη.

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε τον Λέο για τα λόγια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας και συναντήθηκαν για να βρουν την καλύτερη δυνατή ημερομηνία για την αποχαιρετιστήρια τελετή του Pulga στη Βαρκελώνη», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα. Κάτι που ο Μέσι διέψευσε κατηγορηματικά αυτά τα λόγια, δημοσιεύοντας ένα story του Instagram, συνοδευόμενο από ένα emoji με πρόσωπο και μακριά μύτη: «Λες ψέματα, γι' ακόμη μία φορά».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευτής, ο Λιονέλ Μέσι και ο Τζουάν Λαπόρτα κάθισαν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο και σε καμία στιγμή δεν εθεάθησαν να ανταλλάσσουν κουβέντα. Ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής πάντως απέδειξε ότι ένας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου. Η όγδοη Χρυσή Μπάλα του όχι μόνο αναγνωρίζει τα πρόσφατα επιτεύγματά του, αλλά δείχνει επίσης τη διαρκή επίδρασή του στο άθλημα και στον κόσμο. Σε ένα άθλημα που ο χρόνος δεν συγχωρεί, ο Αργεντινός αστέρας συνεχίζει να δείχνει ότι είναι αιώνιος και συνεχίζει να είναι το νούμερο ένα.

«Όπως έλεγα πάντα, δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία ή όχι. Αν είμαι ένας από τους καλύτερους, τότε αυτό είναι υπέροχο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Pulga», ο οποίος κέρδισε το πρώτο του βραβείο για τη Χρυσή Μπάλα το 2009, στη συνέχεια το 2010, το 2011 και το 2012. Επειτα το πέμπτο του βραβείο το παρέλαβε 2015 πριν θριαμβεύσει ξανά το 2019, το 2021 και το 2023.