Η Μπαρτσελόνα θέλει να τιμήσει τον Μέσι στα εγκαίνια του νέου «Καμπ Νόου»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τιμήσει τον Μέσι στα εγκαίνια του νέου «Καμπ Νόου»

Κώστας Τόπας 14:16 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 31.10.2023

Οταν η Μπαρτσελόνα επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» θα αποτίσει φόρο τιμής στον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι.

Ο οκτώ φορές, πλέον, νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι μίλησε με κολακευτικά λόγια για την πρώην ομάδα του και τον σύλλογο που τον ανέδειξε, Μπαρτσελόνα. Ανάμεσα σε αυτές τις φιλοφρονητικές φράσεις προς τον σύλλογο, παραδέχτηκε ότι θέλει να αποχαιρετήσει με στυλ τους οπαδούς για τις 16 σεζόν που πέρασε στο «Καμπ Νόου», μιας και οι Καταλανοί τον είδαν να αποχαιρετά κλαίγοντας τον Αύγουστο του 2021, στη μέση της πανδημίας.

Έτσι, ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής είναι απόλυτα δεκτικός στο να δεχτεί φόρο τιμής από την Μπαρτσελόνα, μπροστά στους θαυμαστές του. Κάτι που θέλει να κάνει και ο σύλλογος και επίσης το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Από την Μπάρτσα διαβεβαιώνουν ότι η προτίμηση είναι να γίνει το αφιέρωμα στον Μέσι είναι όταν η ομάδα επιστρέψει στο «Καμπ Νόου». Κάτι που αναμένεται να είναι γίνει στα τέλη Νοεμβρίου του 2024, ένα χρόνο και ένα μήνα από τώρα. 

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας σκέφτηκε επίσης να περιμένει έως ότου το ανακαινισμένο «Spotify Καμπ Νόου» να έχει το 100% της χωρητικότητάς του για να το γεμίσει και να αποχαιρετήσει όπως αρμόζει τον Μέσι, αλλά προτιμάται να το κάνει όταν είναι προσβάσιμο ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!