Ο Γκουντογκάν έφυγε από την ομαδική φωτογράφιση της Μπαρτσελόνα και προκάλεσε απορίες (vid)

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

PrtScr

Ο Γκουντογκάν έφυγε από την ομαδική φωτογράφιση της Μπαρτσελόνα και προκάλεσε απορίες (vid)

Κώστας Τόπας 12:29 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 31.10.2023

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποχώρησε από την ομαδική φωτογράφιση της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, προκαλώντας ερωτήματα.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ήταν αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τη σεζόν του τρεμπλ καθώς οι Πολίτες κέρδισαν την Premier League, το Champions League και τέλος το Κύπελλο Αγγλίας. Ωστόσο, ο Γερμανός μέσος αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει το «Έτιχαντ» και να εξασφαλίσει μια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Οι Πολίτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν το βραβείο της καλύτερης ομάδας και ο Ιλκάι Γκουντογκάν φαίνεται πως δεν απολαμβάνει τις ημέρες του στη Βαρκελώνη. Οταν η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της τελετής της Χρυσής Μπάλας ο Γκουντογκάν παρακολουθούσε από την θέση του και δεν ανέβηκε μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όταν η Μπαρτσελόνα έβγαλε μια ομαδική αναμνηστική φωτογραφία, ο 33χρονος Γερμανός δεν στάθηκε γι' αρκετά λεπτά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους «μπλαουγκράνα» κι αποχώρησε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφεύγοντας τα φλάς. 

Κι όλα αυτά έρχονται λίγες ημέρες αφότου ο Γκουντογκάν άσκησε έντονη κριτική στους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν θέλω να πω κάτι που θα παρεξηγηθεί ή που παρερμηνευτεί. Αλλά μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια και δεν είδα κανέναν να έχει νεύρα ή να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι χάσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα ήθελα να δω από τους συμπαίκτες μου περισσότερα νεύρα, περισσότερη “πείνα” για τη νίκη και απογοήτευση για το πως χάσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο μέσος των Καταλανών.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!