«Καζάνι» που βράζει η Μπαρτσελόνα με τον Γκουντογκάν να κατηγορεί τους συμπαίκτες του: «Θα είμαι ειλικρινής! Μπήκα στα αποδυτήρια και...»

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

PrtScr

«Καζάνι» που βράζει η Μπαρτσελόνα με τον Γκουντογκάν να κατηγορεί τους συμπαίκτες του: «Θα είμαι ειλικρινής! Μπήκα στα αποδυτήρια και...»

Κώστας Τόπας 15:23 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 29.10.2023

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είχε πολλά παράπονα από τους συμπαίκτες του, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την ήττα με ανατροπή από την Ρεάλ με 2-1, ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι έδωσε εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του δεν τα κατάφερε στο «Clasico», τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα είχε χάσει άδικα, αν και δεν απέφυγε τις αξιολογικές κρίσεις, κάνοντας λόγο για απαραίτητη βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, η πιο τρομερή αυτοκριτική ήρθε από τον Ιλκάι Γκιουντογάν, τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Μπαρτσελόνα έξι λεπτά μετά τη σέντρα στο παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και πρωταθλητής του Champions League ήταν αφοπλιστικός: «Δεν ήρθα εδώ για να χάσω τέτοιου είδους παιχνίδια», είπε μεταξύ πολλών άλλων.

Ο Γκιουντογάν θεωρεί ότι οι συμπαίκτες του θα έπρεπε να ήταν περισσότερο απογοητευμένοι και θυμωμένοι με την ήττα από τους Μαδριλένους, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός μέσος επισήμανε ότι στην καριέρα του έχει μάθει να νικάει, να κατακτάει τίτλους και ότι περιμένει πιο δυνατή αντίδραση από τους συμπαίκτες του στο μέλλον σε ανάλογες περιστάσεις και σε ανάλογα ματς, όπου το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν θέλω να πω κάτι που θα παρεξηγηθεί ή που παρερμηνευτεί. Αλλά μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια και δεν είδα κανέναν να έχει νεύρα ή να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι χάσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα ήθελα να δω από τους συμπαίκτες μου περισσότερα νεύρα, περισσότερη “πείνα” για τη νίκη και απογοήτευση για το πως χάσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)
LA LIGA

12:21 - 29.10.2023

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)

Κανείς δεν περίμενε ότι από τη μέρα που έβαλε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα είχε τόση μεγάλη επίδραση στην ιστορία ενός συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο! Κι όμως ο 20χρονος Άγγλος αστέρας κάνει θαύματα με τους Μαδριλένους και ήδη τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν!

Όταν ξέρεις ότι μπορείς να πας καλύτερα ή όταν ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις καλύτερα πρέπει να το δείχνεις με κάποιο τρόπο. Πρέπει να ξεσπάσουμε. Πρέπει κάπως να αντιδράσουμε μετά από μία τέτοια ήττα. Αλλιώς το πρωτάθλημα θα πάει, είτε στη Χιρόνα, είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήρθα εδώ πέρα για να χάνω τέτοια ματς ή να βρίσκομαι σε μία ομάδα που είναι ικανοποιημένη με την ήττα. Ωστόσο, προφανώς υπάρχει απαίτηση από εμένα και από άλλους παίκτες σαν εμένα που είναι πιο έμπειροι να βγαίνουν μπροστά και να δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουντογκάν.