Ο Κρόος εξετάζει ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Premier League το ερχόμενο καλοκαίρι

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Κρόος εξετάζει ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Premier League το ερχόμενο καλοκαίρι

Ιάσονας Τσίλης 15:15 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 29.10.2023

Με τις συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ακόμα στον αέρα, ο Τόνι Κρόος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Premier League.

Ο Τόνι Κρόος βαδίζει αισίως στο 34ο έτος της ηλικίας του και το καλοκαίρι του 2024, θα κλείσει μια 10ετία ως Μαδριλένος.

Ο Γερμανός μέσος, επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα στους «μερένγκες», ωστόσο τον ερχόμενο Ιούνιο, το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ, λήγει. Προς το παρόν, οι συζητήσεις για ανανέωση, δεν έχουν ξεκινήσει και η «βασίλισσα» δεν τον έχει προσεγγίσει ακόμα.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του, βρίσκεται η Premier League. Ο ίδιος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στο, κατά γενική ομολογία, κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι περισσότερες μεγάλες ομάδες στο νησί, θα ήθελαν τον Κρόος στην ομάδα τους, ακόμα και στη δύση της καριέρας του, γνωρίζοντας τι μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο, αλλά και έξω απ' αυτό με την τεράστια εμπειρία του και την νοοτροπία νικητή που διαθέτει.

Τρέχει με... 1000 ο Μόντριτς
LA LIGA

13:57 - 29.10.2023

Τρέχει με... 1000 ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς, με τη συμμετοχή του στο Clasico απέναντι στη Μπαρτσελόνα, έφτασε τα 1000 παιχνίδια στην καριέρα του, 500 εκ των οποίων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιθανότεροι προορισμοί για τον Γερμανό είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ήταν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής στην Premier League και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλει ενίσχυση στον άξονα.