Πλήγμα με Τσουαμενί μία ημέρα μετά το «Clasico»: Μένει εκτός δράσης για δύο μήνες

Αουρελίεν Τσουαμένι

i

©realmadrid

Πλήγμα με Τσουαμενί μία ημέρα μετά το «Clasico»: Μένει εκτός δράσης για δύο μήνες

Κώστας Τόπας 11:54 - 29.10.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Αουρελίεν Τσουαμενί να τραυματίζεται στο «Clasico», με την Ρεάλ να ανακοίνωσε ότι ο 23χρονος Γάλλος διεθνής μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, να ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο δίχως τελική στην εστία (μετά από 13 χρόνια) δείχνοντας ότι δεν είναι στην καλύτερη της μέρα, ωστόσο βρήκε τρόπο να υποτάξει την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος με δύο δικά του γκολ (68', 90+2') «πάγωσε» το «Μονζουίκ».

Ωστόσο, μία ημέρα μετά το «Clasico», ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει έναν από τους καλύτερους μέσους που διαθέτει το ρόστερ του, τον Αουρελίεν Τσουαμένι να τίθεται νοκ άουτ. Ο 23χρονος Γάλλος διεθνής μέσος διαγνώστηκε με ατελές κάταγμα λόγω πίεσης στο δεύτερο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για τους επόμενους δύο μήνες!

Τη φετινή σεζόν, ο Τσουαμενί αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό ένα γκολ. Ο Γάλλος έχει μετατραπεί σε μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η εξέλιξη του νεαρού μέσου είναι τεράστια, ωστόσο τώρα οι άνθρωποι των «μερένχες» θα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή του στα γήπεδα.