Ο Μπέλιγχαμ έχει επικριτές και τους απάντησε: «Όταν οι άλλοι ήταν ακίνητοι, εγώ...»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© Intime

Ο Μπέλιγχαμ έχει επικριτές και τους απάντησε: «Όταν οι άλλοι ήταν ακίνητοι, εγώ...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:35 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 30.10.2023

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προς τους επικριτές του, παραχωρώντας συνέντευξη στη «Marca».

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο περασμένο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με δύο δικά του γκολ οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν την ανατροπή. Ένα τρίποντο που έφερε την ομάδα του στην κορυφή της La Liga, εκεί όπου ισοβαθμεί με τη Χιρόνα.

Ωστόσο, παρά τη συμβολή του στο μεγάλο ντέρμπι, αρκετοί ήταν οι επικριτές του που υποστήριξαν πως τα τέρματα που πέτυχε ήρθαν από τύχη. Ο ίδιος δεν άφησε αναπάντητη την κριτική και μέσω συνέντευξης στη «Marca» στάθηκε, μεταξύ άλλων, στα γκολ που πέτυχε. 

«Δημιουργείς τις δικές σου ευκαιρίες! Πιστεύω πως όλοι θα μου πούνε για το δεύτερο γκολ και με πληγώνει να μου λένε πως πετυχαίνω τέρμα μόνο με μία επαφή. Όμως όταν όλοι ήταν ακίνητοι, εγώ κινήθηκα και δημιούργησα τις δικές μου ευκαιρίες. Έτσι το έκανα», δήλωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης στο δημοφιλές ισπανικό Μέσο. 

Αντσελότι: «Ο Μπέλιγχαμ παίζει σαν βετεράνος - Νομίζω ότι μας εξέπληξε»

Μετά τη λήξη του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκπληκτική εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ναι, ο Μόντριτς άλλαξε τη δυναμική, γιατί αρχίσαμε να ελέγχουμε την μπάλα καλύτερα από την Μπαρτσελόνα. Η πίεση της Μπαρτσελόνα μειώθηκε, ειδικά μετά το πρώτο γκολ του Μπέλιγχαμ. Ο Λούκα άλλαξε τη δυναμική του αγώνα. Τότε ο Μπέλιγχαμ ήταν πολύ, πολύ αποτελεσματικός. Το πρώτο του γκολ ήταν εξαιρετικό, ενώ ήταν έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του για το δεύτερο. Είμαστε έκπληκτοι, όλοι είναι έκπληκτοι. O Μπέλιγχαμ έχει επίπεδο.

Ήταν πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση, έβαλε γκολ. Νομίζω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) μας εξέπληξε, γιατί δεν σκοράρει πολύ σε αυτή τη θέση. Ήταν ένα φανταστικό γκολ. Παίζει σαν βετεράνος, η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική. Στόχος του αγώνα δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά η νίκη. Νομίζω ότι η ισοφάριση άλλαξε εντελώς τη δυναμική, δίνοντάς μας περισσότερη δύναμη και ενέργεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έπαιζε καλύτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!