Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ

Οπαδοί Μπαρτσελόνα

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ

Κώστας Τόπας 09:01 - 01.11.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν φραστικά και έριξαν δυναμιτάκι σε επτάχρονο παιδί επειδή, επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία. Σύμφωνα με τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας η «El Mundο», ένας φίλος της Ρεάλ έχει κάνει επίσημη καταγγελία στην ισπανική Λίγκα, για όσα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τους «μερένχες» στο «clasico».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Χάιμε Φερνάντεθ, αυτός και ο 7χρονος γιος του, ο οποίος έχει αυτισμό, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη στην προσπάθειά τους να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Ωστόσο, δεν βρήκαν εισιτήριο και δεν μπήκαν στο γήπεδο. Ο μικρός φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης και όταν έγινε αντιληπτός από περίπου 20-30 οπαδούς της Μπαρτσελόνα όπως υποστηρίζει ο πατέρας του, τον πλησίασαν και άρχισαν του επιτίθενται φραστικά.

«Μας πλησίασαν, μας περικύκλωσαν και άρχισαν να βρίζουν και να προσβάλουν το παιδί. Τον έλεγαν πουτ@@@@ς γιο και του ζητούσαν να βγάλει το κασκόλ για να μην το κάψουν. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να τους πει ότι το παιδί έχει αυτισμό και δεν πρέπει να το ταράξουν περισσότερο και τότε ένας από αυτούς έβγαλε ένα δυναμιτάκι και το πέταξε στα πόδια του γιου μου. Το παιδί ταράχτηκε πάρα πολύ, τον πήραμε μαζί με τον τρίχρονο αδερφό του και αρχίσαμε να τρέχουμε», ανέφερε ο πατέρας.

Η διοίκηση της Ρεάλ έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και επικοινώνησε με την οικογένεια για να μάθει για την κατάσταση του 7χρονου.