Το όμορφο μήνυμα του Μουσιάλα στον Μπέλιγχαμ για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη: «Και οι δύο θυμόμαστε όταν ήμασταν συγκάτοικοι και συμπαίκτες»

Το όμορφο μήνυμα του Μουσιάλα στον Μπέλιγχαμ για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη: «Και οι δύο θυμόμαστε όταν ήμασταν συγκάτοικοι και συμπαίκτες»

Δημήτρης Χούπης 19:04 - 31.10.2023

Με ένα όμορφο μήνυμα ο Τζαμάλ Μουσιάλα έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην συγκάτοικο και συμπαίκτη του, Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίο κέρδισε το βραβείο του καλύτερο νέου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη για τη σεζόν 2022-23. Ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω του στη δεύτερη θέση τον Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο περσινός κάτοχος του βραβείου, Πέδρι

Μετά την απονομή του βραβείου λοιπόν, ο νεαρός μέσος των Βαυαρών έστειλε, μέσω ενός βίντεο, ένα όμορφο μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Αγγλία της, πριν ο Μουσιάλα επιλέξει να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Γερμανίας

«Γεια σου Τζουντ. Εξαιτίας του επερχόμενου παιχνιδιού μου με την Μπάγερν δεν κατάφερα να είμαι στο Παρίσι σήμερα, αλλά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, το άξιζες. Και οι δύο θυμόμαστε ότι πριν μερικά χρόνια ήμασταν συγκάτοικοι στην Αγγλία.

Τώρα παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ για την Μπάγερν, είναι τρελό αν το σκεφτείς. Ελπίζω να σε δω σύντομα, να έχεις ένα υπέροχο απόγευμα και χαιρετίσματα από το Μόναχο», ήταν τα λόγια του 20χρονου. 

Αυτό το μήνυμα άγγιξε τον Μπέλιγχαμ, ο οποίος από τη μεριά του έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση που έχει για τον Μουσιάλα, τονίζοντας ότι πάνω απ' όλα τον σέβεται ως ποδοσφαιριστή και προσωπικότητα.