Μετά τον Βινίσιους ανανεώνει και ο Ροντρίγκο με τη Ρεάλ με εξωπραγματική ρήτρα

Ο Ροντρίγκο

i

©print screen

Μετά τον Βινίσιους ανανεώνει και ο Ροντρίγκο με τη Ρεάλ με εξωπραγματική ρήτρα

Κώστας Τσιακλής 17:48 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 31.10.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινώσει την Πέμπτη (02/11) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο.

Μετά τον Βινίσιους, σειρά στις ανανεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει ο Ροντρίγκο,

Το απόγευμα της Τρίτης (31/10) η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Βινίσιους Τζούνιορ ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2027. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός θα έχει την εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ! 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βινίσιους Τζούνιορ. συμφώνησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος παραμένει δεσμευμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «μερένγκες».

Σειρά παίρνει ο Ροντρίγκο

Η Ρεάλ φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει τους νεαρούς παίκτες της για πολλά χρόνια ακόμα αφού σειρά στις ανανεώσεις παίρνει και ο Ροντρίγκο. Έτσι αποκαλύπτει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως ο έτερος Βραζιλιάνος θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη «βασίλισσα» μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Μάλιστα όπως και ο συμπατριώτης του, θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Ο Ροντρίγκο βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Σάντος. Ο νεαρός έχει βγει λίρα... εκατό στους «μερένγκες» αφού είναι πλέον ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να κατακτήσει ήδη οκτώ τίτλους, με αποκορύφωμα το τρεμπλ τη σεζόν 2021-2022 (Champions League, πρωτάθλημα, σούπερ καπ).

Συνολικά ο 22χρονος μετράει 39 γκολ και 33 ασίστ σε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο Ροντρίγκο έχει παίξει και στα 14 ματς της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Champions League και έχει καταγράψει δύο γκολ και μια ασίστ.