Ο μεγαλύτερος οπαδός του «CR7» ξέσπασε για τη Χρυσή Μπάλα: «Ηταν στημένο, ο Χάαλαντ έπρεπε να κερδίσει»

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο μεγαλύτερος οπαδός του «CR7» ξέσπασε για τη Χρυσή Μπάλα: «Ηταν στημένο, ο Χάαλαντ έπρεπε να κερδίσει»

Κώστας Τόπας 08:21 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 01.11.2023

Ο Πιρς Μόργκαν ισχυρίστηκε ότι η τελευταία νίκη του Λιονέλ Μέσι στη Χρυσή Μπάλα δείχνει ότι το βραβείο είναι «στημένο».

Ο Λιονέλ Μέσι έλαβε το πολυπόθητο έπαθλο του France Football, τη Χρυσή Μπάλα, για όγδοη φορά στην πλούσια καριέρα του. Ο 36χρονος Αργεντινός αστέρας έλαβε τις περισσότερες ψήφους από 100 δημοσιογράφους που εκπροσωπούσαν τα κορυφαία έθνη της FIFA, κερδίζοντας τόσο τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και τον Κίλιαν Εμπάπε.

Ο θρίαμβος του ήρθε κυρίως ως αποτέλεσμα του Μέσι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή στο Κατάρ, σκοράροντας δύο φορές σε έναν εκπληκτικό τελικό εναντίον της Γαλλίας. Όμως ο Πιρς Μόργκαν, του οποίου η σχέση με τον μακροχρόνιο αντίπαλο του Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξεκάθαρη, πιστεύει ότι ο «Pulga» δεν κέρδισε δίκαια τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Πιρς Μόργκαν θεωρεί ότι τα 52 γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να του είχαν δώσει την πρώτη του Χρυσή Μπάλα. Ισχυρίζεται επίσης μέσω ενός tweet που δημοσίευσε, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπρεπε να είχε δύο ακόμη Χρυσές Μπάλες για να ανεβάσει τον απολογισμό του στους επτά.

«Η παράλογη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Μέσι φέτος είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ολόκληρο το σύστημα της Χρυσής Μπάλας είναι στημένο. Έπρεπε να είχε κερδίσει δύο λιγότερα, ο Κριστιάνο θα έπρεπε να είχε κερδίσει άλλα δύο και ο Χάαλαντ έπρεπε να είχε κερδίσει φέτος. Τέλος», ανέφερε στο σχετικό tweet του.

Ο Κριστιάνο, που τώρα αγωνίζεται στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, δεν ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα και δεν μπήκε στη λίστα των 30 παικτών για πρώτη φορά από το 2003. Ο Πορτογάλος αστέρας δεν έχει ασχοληθεί άμεσα με την παράλειψή του και τη νίκη του Μέσι, ωστόσο αντέδρασε στα σχόλια του Τόμας Ρονσέρο που δεν συμφωνούσε με τη νίκη του Αργεντινού και ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να έχει μόνο πέντε Χρυσές Μπάλες.

Ο Μέσι αρνείται ότι μίλησε με τον Λαπόρτα κι επιτέθηκε σε Ισπανό ρεπόρτερ: «Λες ψέματα γι' άλλη μια φορά»
LA LIGA

08:12 - 01.11.2023

Ο Μέσι αρνείται ότι μίλησε με τον Λαπόρτα κι επιτέθηκε σε Ισπανό ρεπόρτερ: «Λες ψέματα γι' άλλη μια φορά»

Αφού κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα, ο Λιονέλ Μέσι είδε ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν ότι μίλησε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα στο γκαλά του Παρισιού.

Υπενθυμίζεται, πως ο Πιρς Μόργκαν έχει στηρίξει δημόσια αρκετές φορές τον Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντάς τον GOAT, ενώ δεν έχει διστάσει να μιλήσει ουκ ολίγες φορές με υποτιμητικό τρόπο για τον Μέσι.