Άρχισαν τα... όργανα: «Ξεκαρδίστηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Μέσι!

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Άρχισαν τα... όργανα: «Ξεκαρδίστηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Μέσι!

Ιάσονας Τσίλης 15:22 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 31.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άφησε ασχολίαστη την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι, απαντώντας σε σχόλιο Μαδριλένου δημοσιογράφου.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, προσθέτοντας μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του. Ο Αργεντίνος αστέρας βραβεύτηκε σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Παρίσι.

Φυσικά, η απονομή του βραβείου στον Μέσι, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν πιο άξιος για να κατακτήσει το βραβείο, λόγω της εντυπωσιακής του συνολικής παρουσίας κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όπου πέτυχε 57 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική Νορβηγίας. 

Έσπασε κάθε λογής ρεκόρ στο σκοράρισμα στην Premier League και φυσικά ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «πολιτών» στο δρόμο προς την κατάκτηση του «τρεμπλ». Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν ανοικτά τη διαφωνία τους με το αποτέλεσμα, όπως προ ενός μηνός ο Άγγλος δημοσιογράφος και πρώην ποδοσφαιριστής Κρεγκ Μπέρλι και σήμερα (31/10), ο θρυλικός Λόταρ Ματέους.

Την ίδια άποψη, συμμερίζεται και ο δημοσιογράφος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντίας Ρονκιέρο, ο οποίος απέδωσε την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας απ' τον Μέσι στα πέναλτι που κέρδισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσι: «Χωρίς το Μουντιάλ δεν θα κατακτούσα τη Χρυσή Μπάλα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:07 - 31.10.2023

Μέσι: «Χωρίς το Μουντιάλ δεν θα κατακτούσα τη Χρυσή Μπάλα»

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να τονίσει ότι μοιράζεται τη Χρυσή Μπάλα με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Αργεντινής, καθώς αν δεν είχε κατακτήσει το Μουντιάλ, δεν θα είχε σήμερα οκτώ Χρυσές Μπάλες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να συμφωνεί με τον Μαδριλένο δημοσιογράφο, καθώς σχολίασε κάτω απ' την ανάρτηση του, με τα χαρακτηριστικά emojis γέλιου.

Το ποστάρισμα ανέφερε: «Γεια σας φίλοι. Αυτό που ξέραμε, συνέβη. Θα έδιναν άλλη μια Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Πήγε να αποσυρθεί στο Μαϊάμι, αλλά φαινόταν ήδη σαν να έχει αποσυρθεί στην Παρί για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι, καλά, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους.

Το Μουντιάλ ήταν πριν από 10 μήνες, είμαστε στον Νοέμβριο. Ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες καλά, θα έπρεπε να έχει πέντε, έχει τη Χρυσή Μπάλα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Λεβαντόβσκι που κέρδισε έξι τρόπαια σε μια σεζόν κι ο Χάαλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!