Κρεγκ Μπέρλι: «Αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κερδίσει τη χρυσή μπάλα, κλείστε το μαγαζί»

Κρεγκ Μπέρλι

i

©printscreen

Κρεγκ Μπέρλι: «Αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κερδίσει τη χρυσή μπάλα, κλείστε το μαγαζί»

Ιάσονας Τσίλης 11:42 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 10.09.2023

Την άποψη του σχετικά με το ποιος αξίζει τη χρυσή μπάλα εξέφρασε ο δημοσιογράφος του ESPN, Κρεγκ Μπέρλι, δηλώνοντας ξεκάθαρη προτίμηση στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στις 30 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη χρυσή μπάλα και θα γίνει γνωστός ο νικητής.

Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Δεκέμβριο του 2022 στο Κατάρ, ενώ ο επόμενος επικρατέστερος είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ στο σκοράρισμα την περσινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ κατέκτησε και το τρεμπλ με τους «πολίτες».

Ο αναλυτής του ESPN και πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Κρεγκ Μπέρλι, πήρε θέση για το εν λόγω ζήτημα, τασσόμενος ξεκάθαρα υπέρ του Νορβηγού φορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρεγκ Μπέρλι

«Αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, κλείστε το μαγαζί.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά είναι μια περίοδος τεσσάρων εβδομάδων. Η συνολική του παρουσία στο πρωτάθλημα δεν ήταν και η καλύτερη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν τραγική, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε… 50+ γκολ, πήρε τίτλο στην Premier League, κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League. Ο Έρλινγκ θα πρέπει να κερδίσει αυτό το βραβείο. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φύγουν από το τρένο του Μέσι. Δείτε όμως τη μεγάλη εικόνα.

Αυτή η τιμή με τρελαίνει. Νομίζω ότι θα υπάρξουν ένα σωρό συναισθηματικές ιστορίες. «Ο Μέσι έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο», «Ο Μέσι είναι αυτός... και ο «Μέσι είναι αυτός...» και θα του δώσουν άλλο ένα.

Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»
CHAMPIONS LEAGUE

23:25 - 08.09.2023

Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»

Ο Χαβιέ Ζανέτι σε συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε ότι θεωρεί τη Μάντσεστερ Σίτι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ενώ δεν ξεγράφει τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.

Αν ήμουν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν θα επέστρεφα ποτέ σε μια τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στη ζωή μου, αν δεν την κέρδιζε φέτος, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι».