Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»

Χαβιέ Ζανέτι

i

©intime

Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»

Sportal newsroom 23:25 - 08.09.2023

Ο Χαβιέ Ζανέτι σε συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε ότι θεωρεί τη Μάντσεστερ Σίτι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ενώ δεν ξεγράφει τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.

Η περσινή χρονιά για την Ίντερ θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, αν κατακτούσε το Champions League. Όμως το γκολ του Ρόδρι στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι τις... έσβησε τα όνειρα. 

Ο εμβληματικός αρχηγός των «νερατζούρι», Χαβιέ Ζανέτι έδωσε μια συνέντευξη στη Marca κάνοντας λόγο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός δεξιός μπακ υποστήριξε πως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν ξεγράφει τις μεγάλες ισπανικές ομάδες. 

Ενώ την ίδια ώρα ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο για την Ίντερ να κάνει την ίδια πορεία που έκανε και πέρσι στη διοργάνωση. Ωστόσο η ανανέωση του Σιμόνε Ιντζάκι σημαίνει ότι στην ομάδα υπάρχει μια σταθερότητα, όπως σχολίασε. 

«Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό», ήταν τα λόγια του στην αρχή. 

Ο Σόμερ είναι ο πιο κοντός τερματοφύλακας στη Serie A και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ: «Δεν του άξιζε η μεταχείριση που είχε στη Μπάγερν»
SERIE A

13:45 - 08.09.2023

Ο Σόμερ είναι ο πιο κοντός τερματοφύλακας στη Serie A και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ: «Δεν του άξιζε η μεταχείριση που είχε στη Μπάγερν»

Ο Γιαν Ζόμερ αποκτήθηκε από την Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Αντρέ Ονάνα το φετινό καλοκαίρι κι έκτοτε ο Ελβετός πορτιέρε τα πηγαίνει περίφημα στην Serie A.

«Ποιος είναι το φαβορί για το Champions League; Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο. Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση. Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.