Μέσι: «Χωρίς το Μουντιάλ δεν θα κατακτούσα τη Χρυσή Μπάλα»

Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Μέσι: «Χωρίς το Μουντιάλ δεν θα κατακτούσα τη Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Τόπας 13:07 - 31.10.2023

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να τονίσει ότι μοιράζεται τη Χρυσή Μπάλα με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Αργεντινής, καθώς αν δεν είχε κατακτήσει το Μουντιάλ, δεν θα είχε σήμερα οκτώ Χρυσές Μπάλες.

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε ότι ένας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου. Η όγδοη Χρυσή Μπάλα του όχι μόνο αναγνωρίζει τα πρόσφατα επιτεύγματά του, αλλά δείχνει επίσης τη διαρκή επίδρασή του στο άθλημα και στον κόσμο. Σε ένα άθλημα που ο χρόνος δεν συγχωρεί, ο Αργεντινός αστέρας συνεχίζει να δείχνει ότι είναι αιώνιος και συνεχίζει να είναι το νούμερο ένα.

Μία ημέρα μετά την εκδήλωση στο Παρίσι, ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram τον κόσμο που τον στήριξε κι αφιέρωσε το βραβείο στην Αργεντινή, τονίζοντας πως χωρίς το Μουντιάλ, η Χρυσή Μπάλα δεν θα κατέληγε στα χέρια του.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που με στήριξαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και στους οποίους θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, μαζί και στην οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου.

Αυτή είναι μια Χρυσή Μπάλα που θέλω επίσης να μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου στην Αργεντινή, στο τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους. Γιατί χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο που πετύχαμε μαζί θα ήταν αδύνατο να πάρω τη Χρυσή Μπάλα.

Η ταπεινότητα του Μέσι σε μία πρόταση: «Δεν μπορώ να πω εγώ αν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:16 - 31.10.2023

Η ταπεινότητα του Μέσι σε μία πρόταση: «Δεν μπορώ να πω εγώ αν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)

Μια εξαιρετικά σεμνή απάντηση έδωσε ο Λιονέλ Μέσι όταν ρωτήθηκε αν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σας ευχαριστώ πολύ!», έγραψε ο Λιονέλ Μέσι στα social media.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!