Οι οπαδοί της Αλ Ετιφάκ ξεκίνησαν τα «Μέσι, Μέσι» στον Κριστιάνο και αυτός αντέδρασε με χειρονομίες (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Printscreen

Οι οπαδοί της Αλ Ετιφάκ ξεκίνησαν τα «Μέσι, Μέσι» στον Κριστιάνο και αυτός αντέδρασε με χειρονομίες (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:30 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 31.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το σύνθημα των οπαδών της Αλ Ετιφάκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ ωστόσο κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλ Νασρ υποδέχθηκε την Αλ Ετιφάκ στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύτηκε πολύ να επικρατήσει της αντίστοιχης του Στίβεν Τζέραρντ (προπονητής) ωστόσο τελικά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης με γκολ του Σάντιο Μανέ στο 17' της παράτασης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο με τη στάση του κατάφερε να τραβήξει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας. Οι οπαδοί της Αλ Ετιφάκ θέλησαν να τον πειράξουν μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησαν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Μέσι, Μέσι». 

Τότε ο Ρονάλντο μπορούμε να πούμε ότι δεν κράτησε ιδιαίτερα την ψυχραιμία του και αντέδρασε με χειρονομίες. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε το χέρι μπροστά από το στόμα του και κάλεσε τους αντίπαλους οπαδούς να σωπάσουν!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε γίνει ξανά viral στον αγώνα της Τρίτης (31/10) αφού ήταν έξαλλος με τον διαιτητή και είχε ζητήσει την άμεση αντικατάσταση του!