Έπος: Ο Κριστιάνο τα πήρε με τον διαιτητή και ζήτησε άλλον για να συνεχίσει το ματς (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Printscreen

Έπος: Ο Κριστιάνο τα πήρε με τον διαιτητή και ζήτησε άλλον για να συνεχίσει το ματς (vid)

Κώστας Τσιακλής • 20:07 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος με τον διαιτητή στο Αλ Νασρ - Αλ Ετιφάκ και ζήτησε την αντικατάσταση του.

Μια απίθανη στιγμή έλαβε χώρα στο ματς της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε παράπονα και ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή!

Η Αλ Νασρ υποδέχθηκε την Αλ Ετιφάκ στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύτηκε πολύ να επικρατήσει της αντίστοιχης του Στίβεν Τζέραρντ (προπονητής) ωστόσο τελικά πήρε την πρόκριση με γκολ του Σάντιο Μανέ στο 17' της παράτασης. 

Η φάση που έκλεψε την παράσταση πάντως ήταν άλλη και είχε για πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε χειρονομία ζητώντας την αντικατάσταση του! Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή στο πιο κάτω βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο είχε χρεωθεί με κίτρινη κάρτα στο 12' και φυσικά έγινε έξαλλος ζητώντας από τον διαιτητή να μάθει τον λόγο της τιμωρίας του. Πάντως ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι για τον ρέφερι αφού υπήρξαν και δύο κόκκινες κάρτες. Η μια βγήκε στον Άντερσον Ταλίσκα της Αλ Νασρ στο 45+11' ενώ η άλλη στον Αλί Χαζάζι της Αλ Ετιφάκ στο 89'.