Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο... Μπερλουσκόνι της Πορτογαλίας - Ποσό μαμούθ για ΜΜΕ

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο... Μπερλουσκόνι της Πορτογαλίας - Ποσό μαμούθ για ΜΜΕ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:26 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 29.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοπεύει να αποκτήσει σημαντικά ποσοστά στο μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης της χώρας του έναντι 56.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι έτοιμος να διευρύνει ακόμα περισσότερο τον επιχειρηματικό του κύκλο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι έτοιμος να αγοράσει μετοχές στο μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης της χώρας του. 

Την Πέμπτη (26/10) ο Μιγέλ Παϊζάο (φίλος του Ρονάλντο) συναντήθηκε με τους μετόχους της εταιρείας και μετά από συζητήσεις η πώληση των μετοχών εγκρίθηκε για 56,8 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.  

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όπως είναι γνωστό αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 14 γκολ και οκτώ ασίστ. 

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)
LA LIGA

12:21 - 29.10.2023

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)

Κανείς δεν περίμενε ότι από τη μέρα που έβαλε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα είχε τόση μεγάλη επίδραση στην ιστορία ενός συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο! Κι όμως ο 20χρονος Άγγλος αστέρας κάνει θαύματα με τους Μαδριλένους και ήδη τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν!

Το επίπεδο του σαουδαραβικού πρωταθλήματος φαίνεται να τον βοηθά στο να ασχοληθεί και με τα επιχειρηματικά του πλάνα, τα οποία ολοένα και εξελίσσονται. Πέραν αυτού ο Ρονάλντο έχει επενδύσει σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ρούχα, αρώματα, αξεσουάρ αλλά και σε κλινικές εμφυτεύσεις μαλλιών. Πλέον ο 38χρονος ετοιμάζεται να μπει και στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.