Ο Κριστιάνο αποδοκιμάστηκε από τους θεατές σε αγώνα μποξ που παρευρέθηκαν διάφοροι αστέρες του ποδοσφαίρου! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Printscreen

Ο Κριστιάνο αποδοκιμάστηκε από τους θεατές σε αγώνα μποξ που παρευρέθηκαν διάφοροι αστέρες του ποδοσφαίρου! (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:13 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 29.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έλαβε και την καλύτερη υποδοχή σε έναν αγώνα μποξ που παρευρέθηκε μαζί με άλλους σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρευρέθηκε σε αγώνα μποξ ωστόσο οι θεατές δεν τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού τον αποδοκίμασαν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όπως είναι γνωστό αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 14 γκολ και οκτώ ασίστ.

Το Σάββατο (28/10) η ομάδα του CR7 επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αλ Φάιχα με 1-3 και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον 38χρονο να βγει έξω να διασκεδάσει. Ο Ρονάλντο επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Τάισον Φέρι με τον Φράνσις Ενγκανού που διεξαγόταν στην πόλη Ριγιάντ. 

Αυτό που δεν περίμενε ο Πορτογάλος είναι την ατμόσφαιρα που θα αντιμετώπιζε. Συγκεκριμένα οι παρευρισκόμενοι τον αποδοκίμασαν όταν αυτός πήγε να καθίσει στη θέση του. Όπως αναφέρει η Daily Mail οι αποδοκιμασίες ίσως προέρχονται από οπαδούς των τοπικών ομάδων όπως η Αλ Χιλάλ. Εντυπωσιακή πάντως ήταν και η στάση της παρουσιάστριας του TNS Sports που εκείνη την ώρα είπε αστειευόμενη: «Δεν έδειχνε χαρούμενος, ο διευθυντής πρόκειται να απολυθεί».

Οι υπόλοιποι διάσημοι guests

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι σταρ του ποδοσφαίρου είχαν δώσει το παρών τους στην αναμέτρηση. Μερικά παραδείγματα είναι οι Αϊμερίκ Λαπόρτ, Σαντιό Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο που επίσης αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία. Εκεί βρέθηκαν επίσης και θρυλικοί πρώην παίκτες όπως οι Λούις Φίγκο, Ρίο Φέρντιναντ και Ρονάλντο Ναζάριο. Τη μουσική εκπροσώπησε ο Έμινεμ

«Που είναι ο Τζίμι;»: Οι φίλαθλοι της Μινεσότα προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον Μπάτλερ και εκείνος τους έστελνε... φιλάκια! (vid)
NBA

10:01 - 29.10.2023

«Που είναι ο Τζίμι;»: Οι φίλαθλοι της Μινεσότα προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον Μπάτλερ και εκείνος τους έστελνε... φιλάκια! (vid)

Η επιστροφή του Τζίμι Μπάτλερ στην πόλη που δεν τον συμπάθησε ποτέ, τη Μινεσότα, δημιούργησε μία κατάσταση εχθρικής αγάπης. Οι φίλαθλοι των Τίμπεργουλβς τον «τρόλαραν» και αυτός απάντησε με πονηρά χαμόγελο και με... αποστολή φιλιών ως απάντηση!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο θα είναι χορηγός της «Riyadh season» ( στην πόλη στην οποία αποδοκιμάστηκε) που είναι ένα αθλητικό φεστιβάλ που θα ξεκινήσει το Σάββατο.