Ο Κριστιάνο έκανε δώρο σε μαχητή MMA ένα ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Φρανσίς Ενγκάνου & Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο έκανε δώρο σε μαχητή MMA ένα ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Κώστας Τόπας 10:44 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 24.10.2023

Ο Καμερουνέζος μαχητής Φρανσίς Ενγκάνου έλαβε ένα δώρο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από τον αγώνα πυγμαχίας του εναντίον του Άγγλου, Τάισον Φιούρι το Σάββατο (28/10) στο Ριάντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει πώς να κακομάθει τους φίλους του. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έκανε δώρο ένα πολυτελές ρολόι με τα αρχικά του «CR7» στον Φρανσίς Ενγκάνου. Το κομμάτι, μια περιορισμένη έκδοση από τη μάρκα Jacob&Co που ονομάζεται «Heart of Ronaldo», εκτιμάται στα 100.000 ευρώ.

Ο Καμερουνέζος μαχητής δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παρουσίαση του πολύτιμου κοσμήματος στον λογαριασμό του στο Instagram όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Τζέικομπ Αράμπο, συνιδιοκτήτη του διάσημου ελβετικού brand που προωθεί ο αστέρας της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Παρέλαβα το νέο μου ρολόι πριν από τον αγώνα εδώ στο Ριάντ. Ευχαριστώ Jacob&Co, Ριάντ και τον αδερφό μου Κριστιάνο Ρονάλντο!», ανέφερε στη δημοσίευσή του ο μαχητής του MMA.

Ο Ενγκάνου θα μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του Πορτογάλου αστέρα το Σάββατο (28/10) στο Ριάντ για τον πολυαναμενόμενο αγώνα πυγμαχίας του ενάντια στον Άγγλο, Τάισον Φιούρι, ο οποίος κατέχει τον τίτλο βαρέων βαρών του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πυγμαχίας από το 2020.

Τον περασμένο Ιανουάριο, οι δύο άνδρες, Ενγκάνου και Κριστιάνο πόζαραν μαζί στα κοινωνικά δίκτυα, μιμούμενοι έναν αγώνα πυγμαχίας. «Χάρηκα που γνώρισα τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φρανσίς Ενγκάνου», είπε ο Κριστιάνο. «Χάρηκα που μίλησα μαζί σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πολύ εμπνευσμένο!», απάντησε ο μαχητής του MMA.