«Στράβωσε» ο Μέσι όταν οπαδός προσπάθησε να του δώσει φανέλα του Κριστιάνο (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

«Στράβωσε» ο Μέσι όταν οπαδός προσπάθησε να του δώσει φανέλα του Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 08:47 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 30.10.2023

Δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Λιονέλ Μέσι, το γεγονός ότι ένας νεαρός οπαδός προσπάθησε να του δώσει μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράζονται την παγκόσμια σκηνή για περισσότερα από 15 χρόνια, έχοντας κερδίσει συνολικά 12 βραβεία Χρυσής Μπάλας. Μια αντιπαλότητα που έχει τις ρίζες της στην Ισπανία, όταν το ζευγάρι έπαιζε για τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Αυτές τις μέρες, ο Αργεντινός αστέρας απολαμβάνει τις διακοπές του, μετά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Από την άλλη, ο Κριστιάνο συνεχίζει τη δράση στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ, όπου βρίσκεται στην κορυφή των πίνακες σκόρερ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν σε διαφορετικές ηπείρους, οι οπαδοί συνέχισαν να συζητούν ποιος είναι καλύτερος, με έναν νεαρό οπαδό να βάζει τη φανέλα του Κριστιάνο, στο πρόσωπο του Μέσι, προκαλώντας μια σοκαριστική αντίδραση από τον 36χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Μέσι εμφανίστηκε σοκαρισμένος βλέποντας τη φανέλα του Ρονάλντο, πριν κοιτάξει άφωνος τον νεαρό οπαδό που την κρατούσε και προτού ο σωματοφύλακας του «Pulga» τον απομακρύνει από το οπτικό του πεδίο.

Ο Μέσι χαλαρώνει στη Φλόριντα με τη σύζυγο και τον σωματοφύλακά του πριν τη Χρυσή Μπάλα
REST OF THE WORLD

14:53 - 29.10.2023

Ο Μέσι χαλαρώνει στη Φλόριντα με τη σύζυγο και τον σωματοφύλακά του πριν τη Χρυσή Μπάλα

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Φλόριντα μαζί με τη σύζυγό του Αντονέλα Ρακούζο αλλά και τον σωματοφύλακά του, λίγα 24ωρα πριν πετάξει στο Παρίσι για την τελετή της Χρυσής Μπάλας της Δευτέρας (30/10)

Ο Αργεντινός είναι φαβορί για να κερδίσει την όγδοη Χρυσή Μπάλα τη Δευτέρα (30/10), αφού οδήγησε τη χώρα του στην κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Αν συμβεί αυτό και ο Αργεντινός κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρει το βραβείο παίκτης που δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς ο Αργεντινός από το καλοκαίρι αγωνίζεται με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Οπως αποκάλυψε μάλιστα η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, ο «Pulga» θα παραλάβει την Χρυσή Μπάλα από τα χέρια του άλλοτε θρύλου της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!