Ο Μέσι χαλαρώνει στη Φλόριντα με τη σύζυγο και τον σωματοφύλακά του πριν τη Χρυσή Μπάλα

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι χαλαρώνει στη Φλόριντα με τη σύζυγο και τον σωματοφύλακά του πριν τη Χρυσή Μπάλα

Κώστας Τόπας 14:53 - 29.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Φλόριντα μαζί με τη σύζυγό του Αντονέλα Ρακούζο αλλά και τον σωματοφύλακά του, λίγα 24ωρα πριν πετάξει στο Παρίσι για την τελετή της Χρυσής Μπάλας της Δευτέρας (30/10)

Ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις πολύ απαραίτητες διακοπές χαλαρώνοντας στη Φλόριντα με τη σύζυγό του, Αντονέλα Ρακούζο, αλλά όπως και στους περισσότερους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι, ο σωματοφύλακάς του ήταν εκεί για να τον... προσέχει.

Ο Αργεντινός αστέρας χαλαρώνει, ενόψει μιας μεγάλης εβδομάδας όπου αναμένεται να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα στο Παρίσι τη Δευτέρα (30/10) και να στεφθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για όγδοη φορά στην καριέρα του. Ο «Pulga» φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει τον ήλιο στο Μαϊάμι από έναν θαυμαστή, αλλά δεν ήταν καθαρά μια οικογενειακή έξοδος.

Πάντως, αν συμβεί αυτό και ο Μέσι κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρει το βραβείο παίκτης που δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς ο Αργεντινός από το καλοκαίρι αγωνίζεται με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Οπως αποκάλυψε μάλιστα η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, ο «Pulga» θα παραλάβει την Χρυσή Μπάλα από τα χέρια του άλλοτε θρύλου της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Μάλιστα, ο σωματοφύλακας του Μέσι, απεικονίστηκε σε μία από τις εικόνες, καθόταν σε μικρή απόσταση από τον 36χρονο μεσοεπιθετικό και την Αντονέλα και επέβλεπε τη σκηνή για όποιον θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του μεγάλου αστέρα της Ίντερ Μαίάμι.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο του αθλητισμού και οι αγώνες μπορεί συχνά να διαταραχθούν από οπαδούς που τρέχουν στο γήπεδο, προκειμένου να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.