Απείλησε τον τερματοφύλακα της Ράγιο ο Βινίσιους: «Εσύ κι εγώ, έξω από το γήπεδο» (vid)

Βινίσιους & Ντιμιτριέφσκι

i

PrtScr

Απείλησε τον τερματοφύλακα της Ράγιο ο Βινίσιους: «Εσύ κι εγώ, έξω από το γήπεδο» (vid)

Κώστας Τόπας 08:59 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 06.11.2023

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους και ο τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ντιμιτριέφσκι ενεπλάκησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να απειλεί τον

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε μονότερμα τη Ράγιο Βαγιεκάνο για ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ και να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Λόγω μιας ενέργειας που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Βινίσιους Τζούνιορ έδωσε για άλλη μια φορά λόγους για να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπρωταγωνίστησε σε μια δυσάρεστη διαφωνία με τον Ντιμιτριέφσκι, τον τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον Βινίσιους να προκαλεί τον Ντιμιτριέφσκι: «Εσύ κι εγώ, έξω», προκαλώντας τον να λύσουν τις διαφορές τους με… ξύλο. Επιπλέον, και οι δύο συμπρωταγωνίστησαν σε μια διαφωνία που έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν ο Βραζιλιάνος αστέρας έσπρωξε τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων όταν κρατούσε την μπάλα. Ο Ντιμιτριέφσκι έλαβε κίτρινη κάρτα επειδή έκανε καθυστερήσεις, αλλά ο Βινίσιους, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία νωρίτερα, δεν τιμωρήθηκε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γκολκίπερ της Ράγιο είδε με χιουμοριστικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από τον Βινίσιους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Βραζιλιάνος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

«Ο Βινίσιους είπε ότι θα με δει αργότερα; Ωραία, θα τον πάρω μια αγκαλιά. Είναι σπουδαίος παίκτης», τόνισε χαρακτηριστικά.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!