Η συμβουλή του Πουγιόλ στον Βινίσιους: «Αν άλλαζε τη στάση του θα τον αποδέχονταν περισσότερο»

Η συμβουλή του Πουγιόλ στον Βινίσιους: «Αν άλλαζε τη στάση του θα τον αποδέχονταν περισσότερο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:47 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 06.11.2023

Ο Κάρλες Πουγιόλ στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά αναφέρθηκε στον Βινίσιους και δεν δίστασε να δώσει τη συμβουλή του στον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε έναν ακόμη καυγά ενεπλάκη ο Βινίσιους. Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ απείλησε τον τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγεκάνο, Στόλε Ντιμιτριέφσκι και τον προκάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το γήπεδο.

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, τοποθετήθηκε στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά, υποστηρίζοντας πως αν ο «Βίνι» άλλαζε τη συμπεριφορά του θα είχε πολύ περισσότερη αναγνώριση. 

Αρχικά, ο Πουγιόλ δήλωσε για τον Βινίσιους: «Θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του, ως συνάδελφος ποδοσφαιριστής και να του πω τι πιστεύω και πώς νιώθω για την περίπτωσή του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που κάνει τη διαφορά και που θα έπρεπε να τον θαυμάζουν σε κάθε γήπεδο. Αν άλλαζε συμπεριφορά θα είχε πολύ περισσότερη αναγνώριση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «clasico»: «Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε 60 λεπτά πολύ καλά και τα τελευταία 30 πολύ άσχημα. Αν επιτρέψεις στη Ρεάλ να κερδίσει αυτοπεποίθηση, δε θα σε συγχωρήσει. Ο Τσάβι ξέρει καλά τον σύλλογο και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Και ο ίδιος όμως γνωρίζει πως η απαίτηση στην Μπαρτσελόνα είναι να κερδίζεις και να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο».

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!