Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για τον Εμπαπέ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Ιntime

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για τον Εμπαπέ: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Κώστας Τσιακλής 21:13 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 04.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν το σήριαλ του περασμένου καλοκαιριού.

Ο Γάλλος επιθετικός αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025 και αυτό οδήγησε τους Παριζιάνους στα... άκρα. Συγκεκριμένα η διοίκηση της Παρί τον έθεσε εκτός ομάδας και κάπως έτσι ο Εμπαπέ είχε απουσιάσει από τα πρώτα ματς του συλλόγου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Στη συνέχεια η Παρί τον επανέφερε στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού είχε ανακοινώσει πως υπήρξαν θετικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Η όλη φασαρία πάντως είχε γίνει για συνομιλίες ή ακόμα και για συμφωνία του Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να μεταβεί στους «μερένγκες« το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Μετά από αρκετούς μήνες λοιπόν η Ρεάλ πήρε θέση και εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για το τι ισχύει τελικά με την εν λόγω περίπτωση. Η «βασίλισσα» λοιπόν ανακοίνωσε πως δεν υπήρξαν κάποιος διαπραγματεύσεις με τον Εμπαπέ και την Παρί και έτσι οι πληροφορίες ήταν ψευδείς. 

«Ενόψει των πληροφοριών που εκδόθηκαν πρόσφατα και δημοσιεύθηκαν από διάφορα Μέσα ενημέρωσης, στις οποίες υπάρχουν εικασίες για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή Κιλιάν Εμπαπέ και του συλλόγου μας, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να δηλώσει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και ότι δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Ρεάλ.

Οι ψήφοι που πήρε ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα: Για πόσο κέρδισε τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ
REST OF THE WORLD

08:22 - 04.11.2023

Οι ψήφοι που πήρε ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα: Για πόσο κέρδισε τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ

Αφού ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα του, το France Football (το περιοδικό που είναι υπεύθυνο για την απονομή του βραβείου) δημοσίευσε λεπτομέρειες για την ψηφοφορία. Όπως εξήγησε, ο Αργεντινός αστέρας συγκέντρωσε 462 πόντους, ο Έρλινγκ Χάαλαντ 357 και ο Κιλιάν Εμπαπέ 270.

Πάντως για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ με την Παρί και έτσι το σήριαλ καλά κρατεί. Υπενθυμίζουμε ότι το τρέχων συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2024. Αυτό σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα έχει την ευκαιρία να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο.