Περίπατος για τη Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 τη Μονπελιέ

Παρί Σεν Ζερμέν

i

©Getty Images

Περίπατος για τη Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 τη Μονπελιέ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:56 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 04.11.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε άνετο βράδυ, καθώς επικράτησε κόντρα στη Μονπελιέ με 3-0, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1.

Μία άνετη νίκη πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Μομπελιέ με 3-0, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1. 

Με αυτή τη νίκη ο σύλλογος του Παρισιού είναι στη πρώτη βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μισέλ Ντε Ζακαριάν παρέμενε στην 11η θέση με 11 πόντους.  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο10ο λεπτό. Ο Λι Κανγκ Ιν με εξαιρετικό σουτ από την άκρη της περιοχής έκανε το 1-0 για τους Παριζιάνους, μετά την ασίστ του Ασράφ Χακίμι. 

Στο 26ο λεπτό η ομάδα του Λούις Ενρίκε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ επιχείρησε το σουτ μετά από μια υπέροχη κούρσα, αλλά ο Μπενζαμέν Λεκόντ σταμάτησε με εκπληκτικό τρόπο την προσπάθεια του. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας ακόμη δύο τέρματα. Στο 58ο λεπτό Ντεμπελέ τροφοδότησε τον Ουόρεν Ζαΐρ-Έμερυ μέσα στην περιοχή, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος και με κοντινό σουτ έκανε το 2-0. 

Εφτά λεπτά μετά η Παρί βρήκε δίχτυα με τον Βιτίνια, ο οποίος με σουτ από την άκρη της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ