Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 12:12 - 03.11.2023

Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος του σίριαλ, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ παραμονεύουν για την απόκτηση του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει κάτι λιγότερο από οκτώ μήνες συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αλλάξει. Πριν από λίγο καιρό, οι Παριζιάνοι γνώριζαν ότι το συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού θα έληγε το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, σήμερα γνωρίζουν ότι το αστέρι της ομάδας τους, έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Εμπαπέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει καθημερινά ο ισπανικός Τύπος, ακόμη κι αν η Λίβερπουλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή Ωστόσο, η Παρί δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να πείσει τον Γάλλο αστέρα να παρατείνει το συμβόλαιό του, με τον ποδοσφαιριστή, για την ώρα, να μην είναι αρνητικός σε καμία εκδοχή σχετικά με το μέλλον του.

Σε κάθε περίπτωση, η «L'Équipe» επιβεβαιώνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σαφώς πιο ήρεμη σε αυτό το θέμα από πριν. Και αυτό, ακόμη κι αν ο πρώην Μονεγάσκος επιθετικός αποφασίσει να φύγει χωρίς ανανέωση τον Ιούλιο του 2024. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πηγές εντός του συλλόγου αναφέρουν ότι η οικονομική συμφωνία που επιτεύχθηκε τον περασμένο Αύγουστο προστατεύει την πρωταθλήτρια Γαλλίας από μια αποχώρηση χωρίς αποζημίωση.