Ετοιμάζονται άλλες τρεις ανανεώσεις συμβολαίων στη Ρεάλ Μαδρίτης

Εντερ Μιλιτάο

i

©printscreen

Ετοιμάζονται άλλες τρεις ανανεώσεις συμβολαίων στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τσιακλής 16:41 - 06.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δέσει με νέο συμβόλαιο άλλους τρεις ποδοσφαιριστές της.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων φαίνεται ότι θα συνεχιστούν στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού τρεις ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να υπογράψουν.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει σιγά σιγά και η Ρεάλ Μαδρίτης εστιάζει την προσοχή της στο να δέσει τους ποδοσφαιριστές της με νέα συμβόλαια ώστε να αποτρέψει τυχών δελεαστικές προτάσεις από τους υπόλοιπους συλλόγους. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι Βινίσιους και Ροντρίγκο έχουν ήδη ανανεώσει μέχρι το 2027 και 2028 αντίστοιχα.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σειρά παίρνει ο συμπατριώτης τους, Έντερ Μιλιτάο. Όπως αναφέρεται οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει από πέρσι για ένα συμβόλαιο μέχρι το 2028. Η ρήτρα αποδέσμευσης του θα είναι στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ όπως ακριβώς και των δύο έτερων Βραζιλιάνων.

Ο Μιλιτάο βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Πόρτο με 50 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι σήμερα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 11 γκολ και πέντε ασίστ. Επιπλέον έχει καταφέρει να κατακτήσει ήδη οκτώ τρόπαια με αποκορύφωμα το Champions League το 2022 και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιλιτάο τη φετινή σεζόν βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης αφού είχε υποστεί ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα της La Liga με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ακόμα τρεις μήνες.

Βαλβέρδε και Καμαβινγκά οι επόμενοι

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει επίσης ακόμα δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν. Ο λόγος για τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Εντουάρντο Καμαβινγκά που αμφότεροι είχαν συνδεθεί με άλλες ομάδες το περασμένο καλοκαίρι. 

Μπορεί να μην αναφέρεται ωστόσο δεν αποκλείεται και αυτοί οι δύο παίκτες να έχουν ρήτρα αποδέσμευσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ αφού βρίσκονται σε καλή ηλικία (25 ετών ο Βαλβέρδε, 20 ο Καμαβινγκά) και σίγουρα θα απασχολήσουν ξανά τα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού.