Σκληρό μήνυμα του Κελαϊφί στην Ρεάλ για τον Εμπαπέ: «Δεν με ενδιαφέρουν τι θέλουν, εμείς χτίζουμε το μέλλον μας με τον Κιλιάν»

Νασέρ Ελ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

Νασέρ Ελ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Σκληρό μήνυμα του Κελαϊφί στην Ρεάλ για τον Εμπαπέ: «Δεν με ενδιαφέρουν τι θέλουν, εμείς χτίζουμε το μέλλον μας με τον Κιλιάν»

Κώστας Τόπας 12:17 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 07.11.2023

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Ρεάλ Μαδρίτης, για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφι δεν μιλάει συνήθως για μεταγραφές αλλά έχει στείλει μια σοβαρή προειδοποίηση στην Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «La Gazzetta dello Sport» με αφορμή το Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν (07/11, 22:00), ο Παριζιάνος ηγέτης άφησε τη συνέχεια του Γάλλου πιο ανοιχτή από ποτέ. 

«Ο Κιλιάν είναι ο καλύτερος στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία. Είναι υπέροχος. Έχει θετικά αποτελέσματα για τους νέους μας και είμαστε ξεκάθαροι ότι χτίζουμε το μέλλον μας μαζί του». Ο Αλ Κελαϊφί αγνόησε τη Ρεάλ και μίλησε για τη δήλωση που έκανε ο ισπανικός σύλλογος το περασμένο Σάββατο αρνούμενος τις διαπραγματεύσεις με τον Εμπαπέ για την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι. «Δεν έχω δει τη δήλωση της Μαδρίτης ούτε την έχω διαβάσει. Μας ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της Παρί.

Ο πρόεδρος της Παρί ήταν πολύ φιλόφρων με τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό, καθιστώντας σαφές ότι είναι το παρόν και το μελλοντικό κεφάλαιο της Παρί. «Ο Κιλιάν είναι ένας παίκτης που είναι σε εντυπωσιακή φόρμα και που συνεχίζει να επιδεικνύει κάθε εβδομάδα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω. Έχει παίξει σε δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ηλικία του και έχει καταφέρει να σκοράρει ένα χατ-τρικ σε ένα από αυτά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης».

Τα λόγια του Αλ Κελαϊφί καθιστούν σαφές ότι η Παρί βρίσκεται πλήρως στη μάχη για να διατηρήσει τον παίκτη και δεν έχει ρίξει ακόμη λευκή πετσέτα. Η διαπραγμάτευση για την ανανέωση παραμένει ανοιχτή παρά το γεγονός ότι τα γαλλικά ΜΜΕ διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο Εμπαέ να καταλήξει να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία ακόμη σεζόν. Η Ρεάλ από την πλευρά της, αμφιβάλλει επίσης για την ένταξή του λόγω του υψηλού κόστους της υπογραφής του, κάτι που θα σήμαινε πρόβλημα συνύπαρξης εντός των αποδυτηρίων.