Όλα τα βλέμματα σε Μιλάνο και Ντόρτμουντ: Οι σημερινές (07/11) αναμετρήσεις του Champions League

Champions League

i

© PrtScr

Όλα τα βλέμματα σε Μιλάνο και Ντόρτμουντ: Οι σημερινές (07/11) αναμετρήσεις του Champions League

Ιάσονας Τσίλης 09:00 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 07.11.2023

Η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με ματς - φωτιά στον 6ο όμιλο και όχι μόνο, σε μια αγωνιστική που ενδέχεται να κρίνει πολλά για αρκετές ομάδες.

Μετά από δύο βδομάδες το Champions League επιστρέφει στις οθόνες μας και σήμερα (07/11) το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής.

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στον 6ο όμιλο, η ουραγός Μίλαν ψάχνει την πρώτη της νίκη που θα τη βάλει σε τροχιά πρόκρισης, απέναντι στην πρωτοπόρο του γκρουπ, Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να φύγει απ' το Σαν Σίρο με θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τη φέρει μια ανάσα απ' τη φάση των «16». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ αναμετρώνται στη Γερμανία, ισόβαθμες στους τέσσερις πόντους και αμφότερες ψάχνουν νίκη - μισή πρόκριση.

Στο 5ο γκρουπ επίσης, η κατάσταση είναι οριακή, με την εντυπωσιακή Φέγενορντ να παίζει στη Ρώμη με τη Λάτσιο, την οποία έχει από κάτω με δύο βαθμούς διαφορά και θα επιδιώξει να φύγει αλώβητη απ' το «Ολίμπικο», κάνοντας βήμα πρόκρισης. Την ίδια στιγμή το φαβορί του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται τη Σέλτικ και ψάχνει τη νίκη που θα την κρατήσει στις δύο πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι, μιας και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους Ολλανδούς και έναν μπροστά απ' τους Ιταλούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριαρχεί απόλυτα στον 7ο όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και η Λειψία με έξι βαθμούς, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ομάδες που θα προχωρήσουν στα νοκ άουτ. Ερυθρός Αστέρας και Γιουνγκ Μπόις ισοβαθμούν με μόλις ένα πόντο και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το εισιτήριο του Europa League. Οι Σέρβοι υποδέχονται τη Λειψία και οι Ελβετοί δοκιμάζονται στο «Έτιχαντ» και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τα δύο αουτσάιντερ του ομίλου.

Που θα δείτε Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ, Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν και τους υπόλοιπους αγώνες των ομίλων του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

08:36 - 07.11.2023

Που θα δείτε Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ, Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν και τους υπόλοιπους αγώνες των ομίλων του Champions League

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (7/11) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων.

Τέλος, ακόμα πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 8ο όμιλο, όπου η Μπαρτσελόνα έχει το απόλυτο, με την Πόρτο να ακολουθεί με δύο νίκες. Οι Καταλανοί ταξιδεύουν στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσουν τη Σαχτάρ που βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ με τρεις πόντους, ενώ οι Πορτογάλοι υποδέχονται την ουραγό Αντβέρπ, η οποία αναζητεί τους πρώτους βαθμούς στην ιστορία της στη διοργάνωση.