Λουίς Ενρίκε: «Ο Ζαΐρ-Εμερί  είναι ένα διαμάντι, τον αγαπώ»!

Ζαϊρέ-Εμερί

i

©Printscreen

Λουίς Ενρίκε: «Ο Ζαΐρ-Εμερί είναι ένα διαμάντι, τον αγαπώ»!

Κώστας Τσιακλής 21:38 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 18.11.2023

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε ενόψει του ματς με τη Μίλαν και έπλεξε το εγκώμιο του 17χρονου, Ζαΐρ-Εμερί.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζαΐρ-Εμερί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τρίτη (07/11) εκτός έδρας τη Μίλαν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Έπειτα από τρία ματς η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς και θέλει να πάρει το «διπλό» προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε σε ένα από τα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τον Ζαΐρ-Εμερί, ο οποίος πιθανόν να βρεθεί απέναντι στην Ελλάδα σε μερικές μέρες. Ο Ενρίκε μάλιστα χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή του ως διαμάντι, 

«Ο Γουάρεν Ζαΐρ-Εμερί είναι ένα διαμάντι. Ξέρει πού να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι που κάνει σπουδαίους παίκτες. Είναι εύκολο να προπονείς έναν παίκτη σαν αυτόν, με τις έμφυτες ικανότητές του. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι ταπεινός. Τον αγαπώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε.

Όσο αφορά το παιχνίδι ο προπονητής της Παρί ανέφερε τα εξής: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Είμαι αισιόδοξος γιατί οι παίκτες είναι σε καλή φόρμα και θέλουν να κάνουν καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος με τη διάθεση της ομάδας μου. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς. Πρέπει να αναλύσουμε τα πράγματα από το πρώτο παιχνίδι, φυσικά. Θα παίξουμε όμως με τις ίδιες αρχές, τις ίδιες ιδέες. Θέλουμε να έχουμε την μπάλα περισσότερο από τη Μίλαν και να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ξέρουμε τι θέλουμε και συνεχίζουμε να μην αλλάζουμε τίποτα».

Απίστευτη καζούρα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα με πλαστά χαρτονομίσματα και χιλιάδες σφυρίχτρες (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

13:15 - 06.11.2023

Απίστευτη καζούρα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα με πλαστά χαρτονομίσματα και χιλιάδες σφυρίχτρες (vid)

Μία απίστευτη... υποδοχή ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον πρώην πορτιέρε της ομάδας τους, Τζιανλούτζι Ντοναρούμα καθώς έχουν τυπώσει πλαστά χαρτονομίσματα με το «Ντολαρούμα» πάνω τους, ενώ μάλιστα έχουν ήδη προμηθευτεί χιλιάδες σφυρίχτρες για να τον αποδοκιμάσουν.

Τέλος για την επιστροφή του Ντοναρούμα στο Σαν Σίρο ως αντίπαλος είπε: «Μιλήσαμε, γελάσαμε κιόλας γι' αυτό. Αλλά είναι μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου, είναι συνηθισμένο. Μου φαίνεται ότι ο Ντοναρούμα έπαιξε εδώ με την εθνική ομάδα. Είναι φυσιολογικό, υπάρχουν πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίκτες που έχουν βιώσει αυτή την κατάσταση. Δεν πρέπει να θεωρείται ως πρόσθετη δυσκολία. Είναι μια μοναδική εμπειρία για εκείνον, αλλά συμβαίνει και θα ξανασυμβεί».