Απίστευτη καζούρα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα με πλαστά χαρτονομίσματα και χιλιάδες σφυρίχτρες (vid)

Τζιανλούτζι Ντοναρούμα

Απίστευτη καζούρα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα με πλαστά χαρτονομίσματα και χιλιάδες σφυρίχτρες (vid)

Κώστας Τόπας 13:15 - 06.11.2023

Μία απίστευτη... υποδοχή ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον πρώην πορτιέρε της ομάδας τους, Τζιανλούτζι Ντοναρούμα καθώς έχουν τυπώσει πλαστά χαρτονομίσματα με το «Ντολαρούμα» πάνω τους, ενώ μάλιστα έχουν ήδη προμηθευτεί χιλιάδες σφυρίχτρες για να τον αποδοκιμάσουν.

Η Μίλαν ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με στόχο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να κατακτήσει το πρώτο της τρίποντο.

Την εν λόγω αναμέτρηση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και οι οπαδοί των «ροσονέρι» μιας και θα έχουν την... χαρά να φιλοξενήσουν ξανά στο γήπεδο της ομάδας τους, τον πρώην τερματοφύλακα της Μίλαν, Τζιανλούτζι Ντοναρούμα. Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τον 24χρονο κίπερ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έχουν φροντίσει να προμηθευτούν χιλιάδες σφυρίχτρες για να τον αποδοκιμάσουν. 

Και όχι μόνο αυτό. Καθώς οι «tifosi» της Μίλαν θα τυπώσουν ψεύτικα χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του νεαρού γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας πάνω γραμμένο τη λέξη: «Ντολαρούμα». Με αυτόν τον τρόπο τον αποκαλούν οι οπαδοί των «ροσονέρι», επειδή ο Ντοναρούμα άφησε την ομάδα για τους Παριζιάνους το καλοκαίρι του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017, Ιταλοί «tifosi» είχαν ως την Κρακοβία της Πολωνίας και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα των Ελπίδων απέναντι στη Δανία πέταξαν στην εστία του Ιταλού τερματοφύλακα αμερικανικά δολάρια κι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά τη λέξη «Ντολαρούμα» κάνοντας ένα σαφές λογοπαίγνιο με το επώνυμο του Ιταλού τερματοφύλακα, που επέλεξε τον δρόμο του χρήματος κι όχι αυτόν της καρδιάς.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!