Η Ουντινέζε «σόκαρε» τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο»

Η Ουντινέζε «σόκαρε» τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:56 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 05.11.2023

Χάρη στο γκολ του Ρομπέρτο Περέιρα, η Ουντινέζε πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» κόντρα στη Μίλαν, για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ουντινέζε, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Μίλαν, για την 11η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Πλέον με αυτή τη νίκη η Ουντινέζε ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ενώ οι «ροσονέρι» είναι στην 3η θέση με 22 πόντους.  

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς. Μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Περέιρα πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, μετά το διώξιμο της αντίπαλης άμυνας, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε για λίγα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές αξιόλογες και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στην επανάληψη η Μίλαν πλήρωσε την χαλαρότητά της και η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι στο 62ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Περέιρα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.      

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι πήρε την πρώτη της νίκη επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» από το 2016. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ