Μπολόνια... εξάδας επικράτησε της Λάτσιο με «χρυσό» Φέργκιουσον
i

© PS Twitter

Μπολόνια... εξάδας επικράτησε της Λάτσιο με «χρυσό» Φέργκιουσον

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 03.11.2023

Ένα γκολ του Φέργκιουσιον ήταν αρκετό για την Μπολόνια, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λάτσιο και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Serie A.

Με όμορφο τρόπο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής για τη Μπολόνια, η οποία και επικράτησε της Λάτσιο (1-0). Με «χρυσό» σκόρερ τον Λιούις Φέργκιουσον., η ομάδα της ομώνυμης πόλης πήρε το τρίποντο και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Serie A

Το παιχνίδι ήταν «φτωχό» στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο υπήρχαν κάποιες μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Η πρώτη ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό, με την κεφαλιά του Καστεγιάνος να καταλήγει στο δεξί δοκάρι. Ακολούθησε η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα, με τον Αλμπέρτο να στέλνει την μπάλα ξανά στη δοκό, αυτή τη φορά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 43' ο Πέδρο έπεσε εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» 

Η ομάδα που έφτασε τελικά στο γκολ ήταν η Μπολόνια, με τον Φέργκιουσον να υποδέχεται μία μπαλιά και στο 46΄ να κάνει το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες της φιλοξενούμενης ζήτησαν και πάλι πέναλτι μετά από μαρκάρισμα στον Καστεγιάνος, όμως και πάλι ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα. Όσο πέρναγε ο χρόνος οι επιθέσεις λιγοστεύαν και εν τέλει το ματς έληξε με νίκη της γηπεδούχου. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: