Οπαδός της Νάπολι πέθανε πέφτοντας από ύψος 20 μέτρων στην προσπάθειά του να μπει στο γήπεδο!

«Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»

i

©Napoli

Οπαδός της Νάπολι πέθανε πέφτοντας από ύψος 20 μέτρων στην προσπάθειά του να μπει στο γήπεδο!

Κώστας Τόπας 14:53 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 30.10.2023

Το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης κάτω από το «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα», μετά το ντέρμπι της Νάπολι με τη Μίλαν για τη Serie A.

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πώς ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα ενός 42χρονου άνδρα στον εγκαταλελειμμένο χώρο στάθμευσης κάτω από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων του γηπέδου «Ντιέγκο Μαραντόνα», μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Νάπολι και Μίλαν.

Ένας φίλος του θύματος είπε στους αστυνομικούς ότι οι δυο τους είχαν μπει κρυφά στο γήπεδο μέσα από ένα τούνελ, προσπαθώντας να φτάσουν στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο για τον αγώνα. Το θύμα πήγε πρώτο και ανέβηκε για να προσπαθήσει να αποκτήσει περαιτέρω πρόσβαση στο στάδιο, αλλά έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων στο έδαφος. Η πρόσβαση του φίλου του στο γήπεδο, εμποδίστηκε από ένα πεσμένο δοκάρι και έτσι εγκατέλειψε την προσπάθεια να εισέλθει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρωταθλήτρια Νάπολι και η Μίλαν έδωσαν μία απίθανη παράσταση στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Η ομάδα του ιταλικού νότου υποδέχθηκε τους Μιλανέζους για την 10η αγωνιστική της Serie A και φυσικά η κάθε ομάδα ήθελε τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, δεν χαμογέλασε καμία, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκες ισόπαλες, 2-2.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!