Ζιρού για το ξέσπασμά του: «Δεν είμαι ρομπότ, απογοητεύομαι και θυμώνω κι εγώ» (vids)

Ολιβιέ Ζιρού

i

PrtScr

Ζιρού για το ξέσπασμά του: «Δεν είμαι ρομπότ, απογοητεύομαι και θυμώνω κι εγώ» (vids)

Κώστας Τόπας 10:03 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 30.10.2023

Εξω φρενών ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού με την απόφαση του Στέφανο Πιόλι να τον αντικαταστήσει δέκα λεπτά πριν το τέλος του ντέρμπι με τη Νάπολι.

Η πρωταθλήτρια Νάπολι και η Μίλαν έδωσαν μία απίθανη παράσταση στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η ομάδα του ιταλικού νότου υποδέχθηκε τους Μιλανέζους για την 10η αγωνιστική της Serie A και φυσικά η κάθε ομάδα ήθελε τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, δεν χαμογέλασε καμία, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκες ισόπαλες, 2-2.

Πρωταγωνιστής για τους «ροσονέρι», ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σκόραρε δύο φορές για την ομάδα του, για να της δώσει προβάδισμα 2-0 στο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Στέφανο Πιόλι αποφάσισε να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου για να περάσει στη θέση του τον Λούκα Γιόβιτς.

Μία κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον 37χρονο Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αφού πρώτα απηύδησε στη συνέχεια αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Την ίδια στιγμή, ο Ραφαέλ Λεάο αντικαταστάθηκε και δεν μπόρεσε ούτε εκείνος να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολιβιέ Ζιρού παραδέχθηκε ότι ήταν απογοητευμένος και θυμωμένος αφού η Μίλαν έχασε το προβάδισμα 2-0 για να ισοφαρίσει με τη Νάπολι, αλλά ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι για το ξέσπασμά του.

«Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ και ευγνώμων για τις δύο υπέροχες σέντρες των συμπαικτών μου. Ωστόσο, είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το παιχνίδι στο κρεβάτι», είπε ο Ζιρού στο «Sky Sport Italia» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε.

«Είμαι μόνο άνθρωπος, δεν είμαι ρομπότ. Ένιωσα απογοητευμένος γιατί ήμουν πεπεισμένος ότι μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, ότι είχα ακόμα ενέργεια και ήθελα να παραμείνω. «Φυσικά, μετά από πέντε λεπτά ηρέμησα και ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή. Σέβομαι τις αποφάσεις του και θέλω μόνο το καλύτερο για την ομάδα. Ήμουν απογοητευμένος γιατί έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι», κατέληξε ο Γάλλος φορ των «ροσονέρι».

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!