Τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών για τον Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ

Πολ Πογκμπά

i

PrtScr

Τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών για τον Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ

Δημήτρης Χούπης 10:52 - 03.11.2023

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο Πολ Πογκμπά έχει ενημερωθεί από τη FIFA πως η τιμωρία του αναμένεται να είναι δύο χρόνια αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μαθεύτηκε η τιμωρία του Πολ Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους ενημερώθηκε από τη FIFA πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο χρόνια. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Πογκμπά έλαβε αυτή την είδηση τις τελευταίες ώρες, ξέροντας ότι η ποινή του πάνω - κάτω ήταν αναμενόμενη. Μέσα στις επόμενες ώρες λοιπόν ενδέχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώσει την τιμωρία του 30χρονου, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στα γήπεδα στα 32 του. 

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος πριν από έναν μήνα είχε βρεθεί θετικός σε τεστ ντόπινγκ και συγκεκριμένα η ουσία που είχε πάρει ήταν τεστοστερόνη. Ο έλεγχος είχε γίνει μετά το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ την ίδια ώρα ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε θετικός και σε δεύτερο τεστ που του έγινε

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν είχε αναφερθεί από τα ιταλικά Μέσα πως ο Γάλλος μέσος είχε ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους για την ουσία που είχε πάρει. Ο ίδιος μάλιστα το παραδέχτηκε και προσπάθησε να μειώσει την ποινή του, αφού στην αρχή λεγόταν πως θα έμενε εκτός για τέσσερα χρόνια.