Άρχισε το κράξιμο: «O Πογκμπά είναι ηλίθιος»

Πολ Πογκμπά

i

©Intime

Άρχισε το κράξιμο: «O Πογκμπά είναι ηλίθιος»

Νίκος Καλαμπάκας 22:14 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 21.09.2023

Αρκετά επικριτικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Γκρέιαμ Σούνες προς τον Πολ Πογκμπά, για το θέμα του ντόπινγκ που αντιμετωπίζει ο μέσος της Γιουβέντους.

Ο Γκρέιαμ Σούνες, ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στη Λίβερπουλ και τη Μίντλεσμπρο, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Πολ Πογκμπά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Πολ Πόγκα μπήκε από τη Γιουβέντους προσωρινά στον... πάγο αφού βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε τεστ ντόπινγκ.

Ο 70χρονος πρώην Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε επίσης μια εξαιρετική καριέρα ως προπονητής και τώρα ξεχωρίζει ως σχολιαστής, είπε ότι ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους «είναι ένας τεμπέλης ηλίθιος».

«Ο Πολ Πογκμπά είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός άνδρας. Θα έπρεπε να είναι ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο. Αλλά είναι τεμπέλης. Αν είναι αδύναμος στα παιχνίδια, θα είναι αδύναμος και στις προπονήσεις...», δήλωσε ο Γκρέιαμ Σουνές στο podcast 'The Second Captains' , που επαινεί τις ικανότητες του Γάλλου ποδοσφαιριστή ενώ αμφισβητεί τη στάση του, επικρίνει την εργασιακή του ηθική τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε αν δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρός και επικριτικός με τον Paul Pogba: "Όχι για ένα νανοδευτερόλεπτο. Όχι. Είναι ένας τεμπέλης ηλίθιος."

Η παλιά κριτική του Σουνές στον Πολ Πογκμπά και η απάντηση του Γάλλου

Ο Γκρέιμ Σούνες, ο οποίος το 2016 επέκρινε την υπογραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως πολύ ακριβή, αμφισβήτησε ήδη την «ποδοσφαιρική ευφυία» του Γάλλου πριν από μερικά χρόνια.

«Ο Πογκμπά είχε ενημερώσει τους γιατρούς της Γουβέντους για την ουσία που πήρε»
SERIE A

23:10 - 13.09.2023

«Ο Πογκμπά είχε ενημερώσει τους γιατρούς της Γουβέντους για την ουσία που πήρε»

Ο Πογκπά που βρίσκεται σε μεγάλα μπλεξίματα μετά την ανίχνευση τεστοστερόνης στον οργανισμό του, προσπαθεί να μειώσει την ποινή του ομολογώντας ότι έκανε λάθος και ότι δεν πήρε την απαγορευμένη ουσία εν γνώση του.

«Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα καν ποιος ήταν, άκουσα ότι ήταν σπουδαίος παίκτης και άλλα τέτοια. Ξέρω το πρόσωπό του αλλά όχι το όνομά του. Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο αλλά δεν μένω μετά το παιχνίδι για να ακούω τι λένε για τους παίκτες». «Μου αρέσει να επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο», ήταν η απάντηση του Πογκμπά το 2020 όταν ρωτήθηκε για την κριτική του Σουνές