Η Γιουβέντους νίκησε τη Λάτσιο με φοβερό Βλάχοβιτς, έπιασε κορυφή και περιμένει το ντέρμπι στο Μιλάνο (vids)

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

© Photo by Chris Ricco/Getty Images

Η Γιουβέντους νίκησε τη Λάτσιο με φοβερό Βλάχοβιτς, έπιασε κορυφή και περιμένει το ντέρμπι στο Μιλάνο (vids)

Ορέστης Καδδάς 18:00 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 16.09.2023

Τη νίκη με 3-1 που την φέρνει πρώτη πήρε η Γιουβέντους επί της Λάτσιο με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ.

Η Γιουβέντους νίκησε τη Λάτσιο με 3-1 για την 4η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνη πρώτη με 10 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα του «Derby Della Madonnina» μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν το απόγευμα του Σαββάτου (16/9, 19.00).

Στη ομάδα από το Τορίνο η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είδε τον Πολ Πογκμπα να βγαίνει θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της για λεφτά που υποστηρίζει πως του χρωστάνε. Όλα αυτά όμως δεν την έχουν επηρεάσει αγωνιστικά, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Το σκορ άνοιξε ο Βλάχοβιτς στο 10' με εξαιρετικό πλασέ έπειτα από σέντρα του Λοκατέλι, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Προβεντέλ. 

Το 2-0 έκανε ο Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» στο 26' τον τερματοφύλακα των «Λατσιάλι» δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης ήδη πριν από το μισάωρο στη «Μεγάλη Κηρία».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να μειώσει στο 64' με τον Λουίς Αλμπέρτο έπειτα από εξαιρετικό πλασέ του Ισπανού από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τα χαμόγελα όμως κράτησαν λίγο στο στρατόπεδο της Λάτσιο, καθώς ο Βλάχοβιτς απάντησε άμεσα στο 67'.

Ο Σέρβος σέντερ φορ, κατέβασε την μακρινή μπαλιά του Μακένι και αφού νίκησε δύο αμυντικούς της Λάτσιο, με δυνατό σουτ με το δεξί έκανε το 3-1 και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα έχοντας 4 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα.

Ο Ρονάλντο θα κινηθεί νομικά εναντίον της Γιουβέντους!
SERIE A

12:34 - 16.09.2023

Ο Ρονάλντο θα κινηθεί νομικά εναντίον της Γιουβέντους!

Την απόφαση να κινηθεί νομικά απέναντι στη Γιουβέντους αποφάσισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ζητά να λάβει το ποσό των 20 εκατομμυρίων που φαίνεται να του χρωστά η ιταλική ομάδα από την εποχή του κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής: