Μανδάς: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά ήθελα Λάτσιο»

Μανδάς: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά ήθελα Λάτσιο»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:05 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 13.09.2023

Ο Χρήστος Μανδάς παρουσιάστηκε από τη Λάτσιο κι αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον εντός συνόρων.

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.

Ο νεαρός γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στη Λάτσιο, παρά το γεγονός ότι ήταν στο στόχαστρο κι ελληνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που επιχείρησε περισσότερο να τον αποκτήσει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο ΟΦΗ δέχθηκε την κρούση της Λάτσιο και παραχώρησε τον Μανδά, ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε από τον ιταλικό σύλλογο με τον Γάλλο χαφ Ματέο Γκεντουζί και τον γκολκίπερ Λουίτζι Σέπε.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είναι ωραίο να δουλεύω με τον Ιβάν Πρόβεντελ και τον Λουίτζι Σέπε», είπε αρχικά ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας της Λάτσιο και πρόσθεσε:

«Από τους τερματοφύλακες του παρελθόντος η αναφορά μου είναι στον Μπουφόν. Μπορώ να παίξω πολύ καλά με τα πόδια μου. Ξέρω ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και τίτλους.

Τόσο ο προπονητής, ο κύριος Σάρι, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είπαν να μείνω, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε. Κάθε μέρα βλέπω ότι βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Κάθε μέρα βλέπω μια συνεχή βελτίωση με όλες τις προπονήσεις που κάνουμε.

Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Η περσινή ήταν πολύ καλή περίοδος για μένα, είχα προτάσεις από την Ελλάδα κι από άλλες χώρες. Όταν άκουσα για τη Λάτσιο δεν ασχολήθηκα με άλλες επιλογές. Ήθελα να είμαι εδώ αμέσως για να προσαρμοστώ και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αμέσως.

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:56 - 04.09.2023

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»

Ο Νίκος Χριστογιώργος μίλησε για την απόδοσή του στο χθεσινό (3/9) ματς με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στους Θεσσαλονικείς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Μανδά.

Η διαφορά είναι ότι τώρα που είμαι μέσα βλέπω ότι ο σύλλογος είναι ακόμα μεγαλύτερος απ’ ό,τι τον έβλεπα από έξω. Τώρα που είμαι εδώ θα συμβάλλω στην ανάπτυξη της ομάδας και στην προσωπική μου ανάπτυξη».