Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»

Νίκος Χριστογιώργος

i

© Intime

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:56 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 04.09.2023

Ο Νίκος Χριστογιώργος μίλησε για την απόδοσή του στο χθεσινό (3/9) ματς με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στους Θεσσαλονικείς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Μανδά.

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League (3-2), ο ΟΦΗ επικράτησε και του ΠΑΟΚ με 1-0, κάνοντας έτσι το 2/2 στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ένας από τους πρωταγωνιστές σε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς ήταν ο Νίκος Χριστογιώργος. Ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδειξε σταθερότητα και κράτησε το μηδέν πίσω. Με αφορμή την πολύ καλή του απόδοση, ο 23χρονος γκολκίπερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πως βίωσε τη νίκη του ΟΦΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεταγραφή του Μανδά.

Μεταξύ άλλων είπε: 

Για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό:

«Το θυμάμαι. Ήταν σε ένα ματς των πλέι-οφ του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ με προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

«Ήταν ένα βήμα παραπάνω για εμένα. Ναι ήμουν στον Παναθηναϊκό, αλλά εκεί είχα μπροστά μου πολλούς και καλούς τερματοφύλακες. Στον ΟΦΗ μίλησα με τους ανθρώπους του και μου είπαν ότι εάν πάω να είμαι έτοιμος για την ευκαιρία μου. Ήθελα να παίξω, να πάω παραέξω, να ωριμάσω. Ήταν κάτι που το ήθελα.

Στον ΟΦΗ το ήξερα ότι θα είχα έναν άλλο ρόλο. Πιο σημαντικό. Πίστευα ότι θα πάρω ευκαιρίες, πιο πολλές και θα υπάρχει εκεί πρόσφορο έδαφος για να παίξω και να είμαι κάποια στιγμή βασικός».

Για την μεταγραφή του Μανδά στη Λάτσιο:

«Ήταν ένα όνειρο για τον Χρήστο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, και ο Χρήστος δεν είχε λόγια για ό,τι έγινε. Ο Χρήστος πάει χωρίς άγχος, γιατί πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Με βοήθησε πάρα πολύ, πιστεύω ότι και εγώ τον βοήθησα. Πιστεύω ότι εκεί στη Λάτσιο είναι θέμα χρόνου να είναι βασικός».

Για τον Νταμπράουσκας και τις συνομιλίες που είχε μαζί του για το εάν θα ήταν βασικός αυτός:

«Ναι με προσέγγισε ο κόουτς. Μου είχε μιλήσει και πριν φύγει ο Χρήστος, μου μίλησε και μετά, αφού έφυγε. Μου είπε ότι ΄΄σε πιστεύει όλη η ομάδα, σε πιστεύω και εγώ΄΄ και πως θα έχω πολλές ευκαιρίες για να παίξω στην ομάδα».

Εάν είχε άγχος πριν το ματς γιατί ουσιαστικά ξεκινούσε την καριέρα του βασικού στον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δεν ένιωσα άγχος και πίεση. Είχα μιλήσει με πολλούς, με είχαν… φτιάξει ψυχολογικά όλοι. Οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου. Και στα προηγούμενα ματς δεν είχα πολύ άγχος. Γενικά δεν αισθάνομαι άγχος στα ματς. Στις εξόδους νιώθω μια άνεση. Στον αγώνα όμως δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πάρα πολύ. Πρέπει να λειτουργήσεις γρήγορα και αυτό έκανα και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΟΦΗ και τους στόχους του φέτος:

«Η ομάδα είναι πολύ καλά. Το ρόστερ είναι καλύτερο, ο προπονητής είναι ήδη έναν χρόνο και έχει μεταφέρει στην ομάδα την φιλοσοφία του. Ο στόχος μας είναι η εξάδα. Με τον Αστέρα δεν τα πήγαμε καλά, αλλά -όπως λέει ο προπονητής μας, κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά, πάμε βήμα-βήμα και όπου φτάσουμε. Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα, αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν το κάναμε λόγω αντιπάλου. Ήταν μια επιλογή τακτικής του προπονητή μας και απέδωσε».

Ομίλια Μπούση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα - Δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:25 - 04.09.2023

Ομίλια Μπούση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα - Δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ» (vid)

Μέσα στα αποδυτήρια λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος των Κρητικών μίλησε στους παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας και τους έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία.

Τι προτείνει στα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα:

«Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην ακούν τους γύρω. Χαμηλά το κεφάλι, και σκληρή δουλειά».

Για τον κόσμο:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά την αποθέωση από τον κόσμο με τέτοιο τρόπο. Ήταν το κάτι άλλο. Τρομέρο συναίσθημα. Το χάρηκα αλλά η δουλειά που έχω κάνει δεν δικαιώνεται με ένα ματς».