Ομίλια Μπούση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα - Δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ» (vid)

Ομιλία Μπούση

i

© PrtScr

Ομίλια Μπούση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα - Δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:25 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 04.09.2023

Μέσα στα αποδυτήρια λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος των Κρητικών μίλησε στους παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας και τους έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Άρη στην πρεμιέρα, ο ΟΦΗ έκανε το 2/2 με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε μία σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το μοναδικό γκολ του ματς το έβαλε ο Αμπάντα στο 90+5', ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με ένα δυνατό σουτ «νίκησε» τον ανήμπορο να αντιδράσει Κοτάρσκι, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στο γηπεδούχους.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, οι παίκτες του ΟΦΗ πήραν την κατάλληλη ψυχολογία. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος των Κρητικών Δημήτρης Μπούσης, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να παλέψουν, να κερδίσουν κάθε διεκδίκηση μπάλας και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα έχουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε ξανά στο “σπίτι” μας και πρέπει να το προστατεύσουμε. Όταν βγείτε εκεί έξω, θέλω μόνο ένα πράγμα από εσάς. Να παλέψετε! Να παλέψετε με την καρδιά σας, να τα δώσετε όλα στο γήπεδο. Να κερδίσουμε κάθε διεκδίκηση μπάλας, να τελειώσουμε κάθε φάση και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε για να νικήσουμε. Βγείτε έξω και παλέψτε! Είμαστε μεγάλη ομάδα, είστε σπουδαίοι παίκτες, όμως πρέπει να το αποδείξετε σε παιχνίδια όπως το αποψινό. Βγείτε έξω και παλέψτε, κάντε ότι πρέπει να κάνετε, δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ. Πιστεύουμε σε εσάς!».

Γλέντι στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η ηγετική ομιλία του Νταμπράουσκας

Τρομερό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ εναντίον του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Κρήτης να πετυχαίνει γκολ στο 90+5' χάρη στον Απάντα και να πανηγυρίζει τη νίκη. Όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε γλέντι στις κερκίδες, με τους φίλους της ομάδας να γιορτάζουν αυτή τη σημαντική επικράτηση.

Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:54 - 04.09.2023

Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Ηράκλειο, ενώ για ακόμη μία φορά δέχτηκε γκολ από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας συγκέντρωσε τους παίκτες του και πραγματοποίησε ηγετική ομιλία,, με αφορμή το εν λόγω αποτέλεσμα.