Γλέντι στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η ηγετική ομιλία του Νταμπράουσκας
i

© glomex

Γλέντι στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η ηγετική ομιλία του Νταμπράουσκας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:23 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 03.09.2023

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε το τρίποντο εναντίον του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και μετά το τέλος του αγώνα, στις κερκίδες, στήθηκε πάρτι από τους φίλους των Κρητικών.

Τρομερό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ εναντίον του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Κρήτης να πετυχαίνει γκολ στο 90+5' χάρη στον Απάντα και να πανηγυρίζει τη νίκη. Όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε γλέντι στις κερκίδες, με τους φίλους της ομάδας να γιορτάζουν αυτή τη σημαντική επικράτηση.

Την ίδια ώρα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας συγκέντρωσε τους παίκτες του και πραγματοποίησε ηγετική ομιλία,, με αφορμή το εν λόγω αποτέλεσμα. Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ έχει μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή στην πρεμιέρα εναντίον του Άρη (3-2).

Νταμπράουσκας: «Οι παίκτες ήταν φανταστικοί»

Στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είχα πει πριν το ματς ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρισκόταν σε πολύ καλή φόρμα. Θέλαμε να νιώσει άβολα στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, αλλάξαμε τον σχηματισμό για να καλύψουμε το πλάτος. Θέλαμε όταν ο ΠΑΟΚ επιτίθεται από τα πλάγια να τον ανακόψουμε. Όλη αυτή την εβδομάδα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης, ήρθαμε στο γήπεδο με ηρεμία και ησυχία να δώσουμε τα πάντα. Οι παίκτες ήταν φανταστικοί».