Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Ηράκλειο, ενώ για ακόμη μία φορά δέχτηκε γκολ από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μετά τις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, το σερί του ΠΑΟΚ «έσπασε» στην Κρήτη με τον πιο... σκληρό τρόπο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και γνώρισε την ήττα από τους Κρητικούς (1-0). Το μοναδικό γκολ του ματς το έβαλε ο Αμπάντα στο 90+5', ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με ένα δυνατό σουτ «νίκησε» τον ανήμπορο να αντιδράσει Κοτάρσκι, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στο γηπεδούχους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού δεν κατάφερε να γίνει απειλητικό, ενώ εμφάνισε και κάποια δείγματα κούρασης. Μετά από τις τρεις συνεχόμενες ευρωπαϊκές προκρίσεις που έστειλαν την ομάδα στους ομίλους του Conference League αλλά και το 2/2 στο πρωτάθλημα, το σερί του Δικεφάλου έλαβε τέλος.

Το... deja vu με το περσινό ματς στο Ηράκλειο

Την περασμένη σεζόν, ο ΟΦΗ «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε εκείνη την αναμέτρηση, οι Θεσσαλονικείς αν και προηγήθηκαν νωρίς με το όμορφο γκολ του Νάρεϊ, κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ένα «δικό» του παιδί από τις ακαδημίες, ο Απόστολος Διαμαντής, έφερε το ματς στα ίσα με μία δυνατή κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η διαφορά με τη φετινή σεζόν είναι πως το γκολ του Αμπάντα στο χθεσινοβραδινό ματς (3/9) χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς, ο οποίοι μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα έκαναν το 2/2 με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 03.09.2023

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή

Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής στη Super League οι ομάδες πρόκειται να κάνουν ένα διάλειμμα, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Πότε αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση του πρωταθλήματος και ποιες είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν την 4η αγωνιστική;

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη με τον ΟΦΗ τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην Τούμπα την περασμένη χρονιά, το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τους «ασπρόμαυρους» (0-0).