Ριέρα: «Στόχος τα playoffs και η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Άντριαν Ριέρα

i

©intime

Ριέρα: «Στόχος τα playoffs και η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Sportal newsroom 00:08 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 04.09.2023

Αρκετά αισιόδοξος για τους στόχους του ΟΦΗ φάνηκε ο Άντριαν Ριέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, καθώς ανέφερε πως όλοι θέλουν η κρητική ομάδα να μπει στα playoffs, ενώ για το Κύπελλο υποστήριξε ότι στόχος είναι η κατάκτηση.

Ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού το έβαλε ο Αμπάντα στο 90+5'. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης της κρητικής ομάδας, Άντριαν Ριέρα, σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στόχοι του ΟΦΗ είναι η είσοδος στα playoffs και η κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Για τον αγώνα: «Ήταν μεγάλη νίκη η σημερινή. Κάναμε αρκετή δουλειά όλη την εβδομάδα, αλλά και σήμερα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το Γεντί Κουλέ. Σήμερα πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ έχει κάνει 2/2 στην έδρα του: «Η πόλη φέτος θέλει να δει ωραία μπάλα. Κι εμείς από τη μεριά μας  θέλουμε τους οπαδούς εδώ, γιατί τους χρειαζόμαστε. Όπως είπα και πριν, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ομάδα θέλει δουλειά. Όλοι θέλουμε να μπούμε στην εξάδα και τα play- offs. Όσον αφορά το κύπελλο, έχουμε στόχο να το κατακτήσουμε».