Λουτσέσκου: «Επηρεαστήκαμε από το ματς με τη Χαρτς, θα χρειαστούμε παίκτες»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©Intime

Λουτσέσκου: «Επηρεαστήκαμε από το ματς με τη Χαρτς, θα χρειαστούμε παίκτες»

Sportal newsroom 23:43 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 03.09.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ επηρεάστηκαν από το ματς με την Χαρτς, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη με πολύ όμορφο γκολ του Αμπάντα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ράζβαν Λουτσέκσου μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για το γεγονός ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από το ματς με την Χαρτς, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στο κομμάτι των μεταγραφών.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: 

Για το ματς: «Φυσικά και επηρεαστήκαμε από το ματς της Πέμπτης. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε μεγάλα επίπεδα πνευματικής ενέργειας. Διώξαμε όλη την πίεση μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Και αυτό νομίζω φάνηκε σήμερα στις αποφάσεις μας.

 Το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο μας γύρω στα 80 λεπτά μπορώ να πω, πέρα από τα πρώτα 10 λεπτά που ο ΟΦΗ προσπάθησε να περάσει κάποιες μπάλες στην πλάτη μας και με επικίνδυνες σέντρες έφτανε στην περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όχι πολλές, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αρκετά πίσω στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά τελικά ήρθε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά που μας οδήγησε στην ήττα».

Γλέντι στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η ηγετική ομιλία του Νταμπράουσκας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:23 - 03.09.2023

Γλέντι στο «Γεντί Κουλέ» μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η ηγετική ομιλία του Νταμπράουσκας

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε το τρίποντο εναντίον του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και μετά το τέλος του αγώνα, στις κερκίδες, στήθηκε πάρτι από τους φίλους των Κρητικών.

Όσον αφορά τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να δουλέψουμε, να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε έναν δρόμο προσαρμογής με το υπάρχων ρόστερ και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα. Θα ακολουθήσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και συνεχόμενων ταξιδιών. Θα χρειαστούμε παίκτες. Ο Τάισον είχε ενοχλήσεις και έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας και ο Μπράντον τρέχουν συνεχώς, αλλά ίσως σήμερα να μην είχαν το καθαρό μυαλό. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν».