Έρχονται φορτσάτοι και σήμερα (13:00) οι «Baladeros Live» στο Sportal!

Baladeros Live: Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας

i

@Sportal/Baladeros

Έρχονται φορτσάτοι και σήμερα (13:00) οι «Baladeros Live» στο Sportal!

Sportal newsroom 02:00 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 04.09.2023

Οι «Βaladeros Live» φορούν τα… σομπρέρο τους και παίζουν μεγάλη μπάλα! Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας «πυροβολούν» ό,τι κινείται και αυτή τη Δευτέρα (13:00) στο στούντιο του Sportal! Special Guests από τη Θεσσαλονίκη οι Αλέξης Σαββόπουλος και Μάνος Τσαλγατίδης.

Ήρθαν για να μείνουν. Ήρθαν για να γίνουν must και να προσφέρουν μια γλυκιά προσμονή στην αρχή της εβδομάδας. Οι Δευτέρες αλλάζουν χρώμα και αποκτούν νόημα μέσα από το στούντιο του Sportal και τους «Baladeros»! 

Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας δίνουν ρέστα και «πυροβολούν» προς πάσα κατεύθυνση, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τον δικό τους τρόπο και προσφέρουν στους θεατές μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από το κανάλι του Sportal στο Youtube. Μαζί τους οι Αλέξης Σαββόπουλος και Μάνος Τσαλγατίδης, που βάζουν την δική τους πινελιά από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη Δευτέρα το... μενού προβλέπεται ιδιαίτερα γαργαλιστικό, καθώς υπάρχουν ουκ ολίγα θέματα στο Big 5 και όχι μόνο! Βερβελές, Τσιμπίδας και Τσίλης φοράνε τα σομπρέρο τους και δίνουν τη δική τους οπτική στα όσα είδαμε αυτή την αγωνιστική στη Super League αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 με ένα ακόμη επιθετικό κρεσέντο και πλέον τρέχει άμεσα τις εξελίξεις στο θέμα του φορ. Η ΑΕΚ με δέκα παίκτες έκανε ανατροπή και πήρε το τρίποντο σε ένα δραματικό φινάλε στο Πανθεσσαλικό, ενώ κάνει πλέον παιχνίδι με τον χρόνο για την απόκτηση στόπερ. Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τους Ζωσιμάδες χάνοντας... τέσσερις(!) παίκτες, εντούτοις το παράθυρο για ενίσχυση είναι σχεδόν... κλειστό.

Σαββόπουλος και Τσαλγατίδης έρχονται για το... επιδόρπιο και θα μεταφέρουν το κλίμα από Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Το ντεμπούτο του Μάντζιου με νίκη και η προαναγγελία για πέντε(!) ακόμη μεταγραφές στους «κίτρινους», η ανώμαλη προσγείωση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, οι δηλώσεις Λουτσέσκου και το παρασκήνιο και της απόκτησης του Ντεσπόντοφ από τον «Δικέφαλο».

Μέσα σε όλα, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο σχολιασμός για τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ στην εθνική ομάδα που σήκωσαν πολλή κουβέντα, έφεραν εκνευρισμό στις ομάδες και «έδεσαν» με το αντίο του Φορτούνη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportal γιατί οι «Baladeros» δεν χάνονται ούτε αυτή τη Δευτέρα (13:00)!

Μέχρι τότε, μπορείτε να θυμηθείτε όσα ειπώθηκαν στην προηγούμενη εκπομπή: