Αποθεώθηκε ο Αλμέιδα και έγινε ένα με τον κόσμο της ΑΕΚ (gallery)

Αποθεώθηκε ο Αλμέιδα και έγινε ένα με τον κόσμο της ΑΕΚ (gallery)

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό γνώρισε αποθέωση από τους φίλους της Ένωσης και πήγε και πανηγύρισε μαζί τους.

Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το βράδυ της ΑΕΚ, που έζησε το απόλυτο θρίλερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα, αφού έμειναν πίσω στο σκορ και έμειναν και με δέκα παίκτες από το 25'. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν.

Ωστόσο, με ψυχή νταμπλούχων οι παίκτες της Ένωσης κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ στο 90+2' και να πάνε με καλή ψυχολογία στη διακοπή, που όπως τόνισε και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα, την είχαν ανάγκη άπαντες στην ομάδα.

«Σίγουρα υπήρχαν απορίες για το πως θα αντιδράσουμε μετά τον αποκλεισμό. Παίξαμε με πάθος, καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Ανυπομονούσα για την διακοπή, από την προετοιμασία και μετά είχαμε δύο δύσκολους μήνες. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε», αυτές ήταν οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού, που γνώρισε ολοκληρωτική αποθέωση από τους φίλους του Δικεφάλου που είχαν δώσει το παρών στο «Πανθεσσαλικό».

Μάλιστα, ο «Πελάδο» όπως πήγαινε στα αποδυτήρια χειροκρότησε τους οπαδούς της ΑΕΚ και στη συνέχεια πανηγύρισε, κάνοντας hi – five μαζί τους, όπως θα δείτε παρακάτω.