Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για να έρθω στη Λάτσιο»

Μανδάς

i

© Lazio

Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για να έρθω στη Λάτσιο»

Sportal newsroom 19:58 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 11.09.2023

Ο Χρήστος Μανδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο και τόνισε ότι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί για να πει το «ναι» στην ιταλική ομάδα.

Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Μανδάς πήρε μια σπουδαία μεταγραφή, αφού έγινε κάτοικος Ρώμης για λογαριασμό της Λάτσιο. Τη Δευτέρα (11/9) ο 21χρονος τερματοφύλακας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «λατσιάλι» και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν το σκέφτηκε στιγμή για να πει το «ναι» στην ιταλική ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ.

Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Λάτσιο που θαυμάζει:

«Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα την Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά.

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:56 - 04.09.2023

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»

Ο Νίκος Χριστογιώργος μίλησε για την απόδοσή του στο χθεσινό (3/9) ματς με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στους Θεσσαλονικείς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Μανδά.

Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ».