Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Μανδάς σε πιθανή αποχώρηση Λοντίγκιν!
i

© ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο ο Μανδάς σε πιθανή αποχώρηση Λοντίγκιν!

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:45 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 07.08.2023

Μεγάλη ρωσική ομάδα έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για τον Γιούρι Λοντίγκιν και ο Παναθηναϊκός στρέφεται στο Ηράκλειο για τον Χρήστο Μανδά. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ για τον Γ’ Προκριματικό του Champions League, όμως εν μέσω του Αυγούστου τα μεταγραφικά σενάρια διαδίδονται αδιάκοπα. Τα οποία αφορούν παίκτες τους οποίους τσεκάρουν οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού, αλλά και δικούς τους, οι οποίοι ενδέχεται να αποχωρήσουν από το «Γεώργιος Καλαφάτης». 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, εδώ και μερικά 24ώρα, μεγάλη ρωσική ομάδα έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο ομογενής γκολκίπερ έχει Ρώσο πατέρα, έχει την υπηκοότητα και υπερασπίστηκε για πολλά χρόνια την εστία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Εθνικής Ρωσίας.

Η φήμη του Λοντίγκιν έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη στην πατρίδα του και δέχεται συχνά κρούσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν πιο ώριμα. Πρωτίστως, επειδή και ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι πιο θετικά διακείμενος.

Ο Λοντίγκιν συμπεριφέρεται με επαγγελματισμό στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχει προκαλέσει πρόβλημα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επειδή προτιμά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί. Κάτι που δύσκολα θα συμβεί με τον Ιταλό στο Τριφύλλι.

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις έχουν μετατεθεί μετά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Ούτως ώστε να μην διαταραχθούν στο παραμικρό η συγκέντρωση και η προσοχή στο Τριφύλλι.

Επίσης, εξυπακούεται πως ο Παναθηναϊκός παραχωρεί παίκτη μόνο με τους όρους του. Εφόσον λάβει ικανοποιητική προσφορά, θα ακούσει και την άποψη του Λοντίγκιν και η διοίκηση θα εξετάσει τα δεδομένα. Αλλιώς, δεν θα συγκατατεθεί σε πώληση. 

Ταυτόχρονα, οι «πράσινοι» διαμορφώνουν τη διάδοχη κατάσταση για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Λοντίγκιν. Το ρεπορτάζ του Sportal αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει στην υπόθεση του 21χρονου γκολκίπερ του ΟΦΗ, Χρήστου Μανδά. 

Στο Ηράκλειο υποστηρίζουν πως οι δύο ομάδες έχουν συζητήσει για το οικονομικό και έχουν διαπιστώσει σύγκλιση στη διαπραγμάτευση. Με την επίτευξη συμφωνίας να φαντάζει θέμα χρόνου. Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Μανδά, υποστηρίζουν πως ο νεαρός γκολκίπερ περιμένει τα νεότερα και θα ήθελε να φορέσει την πράσινη φανέλα. 

Η Κοπεγχάγη που είχε ασχοληθεί έμπρακτα με τον Μανδά, φαίνεται πως έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές, ενώ από την Ελλάδα υπήρξαν ανεπίσημες επαφές και τίποτα χειροπιαστό.